Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

SLAVA HEROJIMA IZ KUMANOVA

Među ubijenim policajcima trojica Srba! (FOTO)

Autor: alo.rs | 10.05.2015 - 20:32:00h | Komentara: 5

Teroristi OVK tokom svog krvavog pohoda po Kumanovu ubili su najmanje osam policajaca, među kojima su i Srbi Boban Ivanović iz naselja Stajkovci kod Skoplja, Ljubiša Aranđelović iz naselja Pripor kod Skoplja i Goran Stojmenović iz naselja Ilinden kod Skoplja!

Boban Ivanović

Boban Ivanović | Foto: tviter

Ovi heroji, kao članovi makedonskih specijalnih jedinica dali su svoje živote braneći nedužne u jezivom krvoproliću kakvo Kumanovo dugo ne pamti. Kako “Alo!” saznaje, Boban Ivanović je starosedelac u Makedoniji, bio je vrlo cenjen među kolegama i poznanicima koji o njemu imaju samo reči hvale. Niko ne može da veruje da ga više nema.
- Bio je istinski heroj, velikog srca, nije prezao ni od čega. Niko ne može da veruje da ga nema, ostavio je iza sebe neutešnu porodicu, prijatelje, kolege...- kratko nam je poručio Ivan Stoilković, lider Demokratske partije Srba u Makedoniji koji je Bobana lično poznavao.


Zajedno sa njim život je u krvavom obračunu s teroristima izgubilo još pet njegovih kolega - Žarko Kuzmanovski (32) iz Brvenice, Sašo Samoilovski (32) iz Tetova, Nenad Serafimovski (28) iz Zubovca, Isamedin Osmani iz Studeničana kod Skoplja, Goran Ilievski iz Gostivara. 

Poslednji komentari
  • Nele Vreme: 11.05.2015 00:37h

    Slava im i velika hvala!

  • story Vreme: 11.05.2015 11:34h

    Slava im i neka ih Bog prigrli.Nesto drugo je mucno,a greh je ne reci.U bratskoj makedoniji,koja je prva priznala kosovo,zivi makar po izjasnjavanju njih samih oko 45.000 Srba.Mnogi su asimilovani milom ili silom,jer ih makedonska drzava nija nasla za shodno da stavi u ustav kao konstitutivni narod,iako je to uredila i s manjinskom turcima,romima,bosnjacima...sa Srbima svakako ne!,kad se juce ginulo,medju poginulim dve trecine su Srbi.Mnogo je braco,Makedonija je u prethodnim ratovima vec prenatopljena srpskom krvlju,srpskih junaka koji su je i oslobodili ,pa joj darivali banovinu.Zauzvrat u novijoj istoriji pocastili su nas priznanjem kosova medju prvima.Sada kad igra mecka po Kumanovu,opet smo dobrodosli da prvi izginemo.Dosta je braco i nije fer.

  • Kosta Vreme: 11.05.2015 11:45h

    Ocigledno da policija nije dovoljno spremna za ovakve teroristicke akcije, ovo je previse poginulih i ranjenih policajaca, Tu i komanda nije ispravno izdavala naredjenja, totalno su bili zateceni situacijom, a cena je ovakva kad se shvati sta treba da se uradi !

  • Kobra Vreme: 11.05.2015 14:44h

    Sama činjenica da je čak troje Srba izgubilo život braneći Ustavni poredak i stanovništvo Makedinije od najobičnijih bestijalnih ubica koji su došli iz "susedne države" a svi znamo da su došli sa Kosmeta,dovoljno govori o patriotiznu i profesiionalnosti pripadnika specijalnih snaga Makedonije u kojima ima svih etničkih grupa. Maedonskom narodu je itekako sve jasno o ko su naručioci i izvršioci ovog gnusnog dela samo izgleda njihovim političarima izgleda nije jasno ili moraju po mišljenje da odu u Vašington i Brisel. Ali bitno je da su priznali državu Kosovo.........neka vam je alal sada.....

  • nenad Vreme: 11.05.2015 16:54h

    I u francuskoj je bilo dosta zrtava a samo nekoliko terorista je bilo ukljuceno,a ovde na desetine,mislim da nije obzirom na naoruzanje terorista koji su imali snajpere,bombe artiljeriju sta vec

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP