Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

ŠTA TO TINJA U INDUSTRIJSKOJ ZONI JAGODINE

Mesto Olimpijade Palmine igrarije!

Autor: Ekipa Alo! | 13.02.2014 - 07:02:00h | Komentara: 1

Iako je Srbija juče iščekivala da u Jagodini vidi olimpijski plamen, u industrijskoj zoni počela je da tinja - radnička baklja. Predsednik Skupštine grada Jagodina Dragan Marković Palma na kranu kao liftom popeo se do baklje postavljene na sedam metera visine i simbolično upalio baklju takozvane industrijske olimpijade Jagodine, koja će biti simbol zapošljavanja.

Ja na kranu,  a vi dole, bog te mazo  što me vole!

Ja na kranu, a vi dole, bog te mazo što me vole!

Palma je tom prilikom rekao da su neki počeli da se smeju kada je pre nekoliko dana izjavio da Jagodina ispunjava uslove da bude domaćin Olimpijskih igara, pa se zainatio i grčke igre pretvorio u jagodinske.


- Pre par dana sam rekao da, kada bi Srbija mogla da se kandiduje kao domaćin Olimpijskih igara, siguran sam da bi Jagodina ispunila uslove jer imamo mnogo sportskih terena. I počeli su neki da nam se smeju zbog toga. Čim sam to video, rešio sam da zaista postavim baklju u Industrijskoj zoni dok stotine radnika oko nas grade fabrike.

Palmu podržao Aleksandar Antić

Palmu podržao Aleksandar Antić

Svaki krug Olimpijade simbol je po jedne fabrike - „Andrea Konfezioni“, „Vibak“, „Aunde“, „North Karton“, „VIVO“ šoping centra. Ja sam siguran da smo mi olimpijski industrijski pobednici - rekao je Marković, koga je podržao kandidat za gradonačelnika Beograda Aleksandar Antić. Da li je Palminog koalicionog partnera ponela atmosfera, tek zaboravio je na Sarajevo 1984. godine.

- Mi smo ozbiljni ljudi i naravno da znamo da ni stara Jugoslavija nije mogla biti domaćin Olimpijade (?!), ali isto tako znamo da, ako sebi ne postavljamo najviše ciljeve, nikada nećemo uspeti da ovu državu vodimo napred. Mi, Beograđani, umemo često da budemo nadmeni, ali zato treba ponekad se lečiti ovom lekovitom pomoravskom i šumadijskom pameću - rekao je kandidat za gradonačelnika Beograda.
Poslednji komentari
  • Toma Vreme: 13.02.2014 12:08h

    pALMAJENAJVECI PRODAVAC MAGLEU SRBIJI.IMAonu televiziju kjojomobmanjuje gradjane, istina nekom nesto i da ali to danimabiva prikazano na njegovoj televiziji zbog cega glewdaoci ispranog mozgapocnu da veruju da je sve tacno.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP