Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

VLASNIK UNIVERZITETA ODGOVARA NA OPTUŽBE IVANE TULOVIĆ BUHA

Mića Megatrend brani Čumeta!

Autor: D. Ćuruvija - J. Paunović | 13.05.2015 - 07:00:00h | Komentara: 3

Mića Jovanović, vlasnik „Megatrenda“ u izjavi za „Alo!“ branio je Ljubišu Buhu Čumeta od optužbi njegove supruge Ivane Tulović Buha (33), koje je iznela u javnosti.

„Ljubiša nije preneo  10 miliona evra mojim  avionom, toliki novac  nije prošao kroz moje  ruke“, kaže Mića

„Ljubiša nije preneo 10 miliona evra mojim avionom, toliki novac nije prošao kroz moje ruke“, kaže Mića | Foto: Vesna Lalić

Mića Megatrend tvrdi da je prijatelj s ovim Surčincem, ali da nikada nisu poslovali zajedno. Za fotografiju na kojoj je Čumetova ćerka uslikana pored štosova novčanica u kojime je bilo 2,2 miliona evra kaže da se Buha hvalio lažnim parama?!


Čumetove finansije na
proveri?!

Kako „Alo!“ saznaje, narednih dana proveriće se izjave Ivane Buhe povodom raznih finansijskih transakcija njenog supruga. „Moguće je da će se pokrenuti i finansijska istraga. Naravno, sve to zavisi od njene spremnosti da sarađuje i dokaza koje policija prikuplja - objašnjava naš sagovornik iz istrage.

- To nisu prave novčanice. Prostim okom se vidi da je u pitanju običan papir, što se može lako i proveriti. Prave novčanice su bar dva centimetra šire i duže od tih lažnih sa slike. Verujem da je moj prijatelj Ljubiša želeo da se našali, pa je tako nastala ta fotografija - kaže Jovanović o fotografiji koja je dospela u javnost, a na kojoj Čumetova maloletna ćerka pozira pored novca na krevetu.

Ivana Tulović Buha je tvrdila da je njen muž u oktobru prošle godine avionom Jovanovića iz Francuske prebacio 10 miliona evra, a Mića i to negira.

Ljubiša Buha

Ljubiša Buha | Foto: Dušan Milenković


- Ljubiša se samo u maju 2012. vozio mojim avionom, i to kada je sa svojim sinom išao na Gran-pri Monaka. Tada mi je rekao da to hoće da plati i dao je pare za troškove goriva i dnevnicu pilota. Sat vožnje košta 1.600 evra, a do Monaka se putuje dva sata. On mi je platio 4 sata - ističe Mića, koji dodaje da ne želi da se meša u porodične probleme bračnog para Buha.

- Ljubiša je moj prijatelj. Nikad nismo zajedno radili, a ne bih da komentarišem tvrdnje njegove supruge. To su njihovi problemi. Moram da kažem da je apsolutno nemoguće preneti 10 miliona evra, jer se i privatni avioni strogo kontrolišu i prtljag prolazi kroz skener. Toliki novac nije prošao kroz moje ruke, a ako ih je Ljubiša i nosio, onda mora da je to bilo u džakovima. Mojim avionima ih sigurno nije preneo, jer od avgusta prošle godine oni nisu leteli za Srbiju. To se lako može dokazati - kaže vlasnik „Megatrenda“.

Ivana pozvana  u policiju da  svedoči

Ivana pozvana u policiju da svedoči | Foto: Aleksandar Stanković

Ivana: Spremam dokaze protiv muža!
 

„Potrebno mi je vreme da prikupim još neke podatke i da se dobro spremim za svedočenje u policiji o radnjama mog supruga“, rekla je juče za „Alo!“ Ivana Tulović Buha nakon što je juče odložila saslušanje u beogradskoj policiji. Prethodno nam je potvrdila da je dobila poziv i da će se „naravno“ odazvati.
Ivana Buha, supruga Ljubiše Buhe Čumeta, prvog srpskog svedoka saradnika i bivšeg vođe mafijaškog surčinskog klana, odlučila je da kaže sve što zna o Čumetovoj umešanosti u brojna nerasvetljena ubistva, otmice, iznude i pretnje.
U ranijim izjavama Ivana Buha je rekla da se Čume panično boji razotkrivanja ubistva Zorana Petrovića Šempe, koji je likvidiran 13. marta 1998. godine u Surčinu.
- Živi svedoci i dalje pričaju da je Čume bio u kolima sa pokojnim Zoranom Šijanom, kada je navukao Šempu da dođe. Tada mu je, navodno, pucao u glavu, a dečko koji je bio sa Šempom je preživeo. Sve je u tom slučaju jasno, ali nemojte mene pitati kako niko za to nikada nije osuđen - rekla je Ivana Buha.
Kako „Alo!“ saznaje, Čumetova žena bi mogla u trećem odeljenju beogradske policije da otkrije i ko je naručilac, a ko je izvršilac ubistva Momira Gavrilovića Gavre.

Poslednji komentari
  • BgBoy Vreme: 13.05.2015 16:47h

    Supruga svedoka saradnika želi da postane svedok saradnik! Da li im je ovo "svedok saradnik" postao porodični biznis?

  • Mladja Vreme: 13.05.2015 17:21h

    Ovaj mali prevarant na slici vidi da su lazne novcanice.

  • walter Vreme: 13.05.2015 18:18h

    A divi ovog sto ga kao brani cuti bruko jedna!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP