Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

ZAPOSLIO SE U ŽENINOJ FIRMI

Mića Megatrend savetuje suprugu!

Autor: B. Jelovac | 27.08.2014 - 09:02:00h | Komentara: 9

Miću Jovanovića (61), vlasnika Univerziteta „Megatrend“, po svemu sudeći ponovo je krenulo, s obzirom na to da je specijalna inspekcija Ministarstva prosvete na „kraju balade“ utvrdila da je njegov doktorat autentičan, a našao je i novo radno mesto u kompaniji „Infiniti“. Kako „Alo!“ saznaje, Mića se zaposlio kao savetnik direktora, odnosno svoje supruge Milice Jovanović (29), koja je direktor i vlasnik te avio-kompanije.

Sad ga žena izdržava: Mića  i Milica Jovanović

Sad ga žena izdržava: Mića i Milica Jovanović | Foto: N. Marković

Jovanović je, izgleda, ipak bio ozbiljan kada je nakon optužbi o lažnom doktoratu sredinom juna najavio da će posle 38 godina rada u prosveti uskoro u zasluženu penziju i da će ga možda i supruga izdržavati. Kako je „Alo!“ pisao, Milica je krajem juna od nadležnih dobila dozvolu za obavljanje javnog avio-saobraćaja za „Infiniti avijacija“, koja u floti poseduje dva aviona i funkcioniše kao neka vrsta avio-taksi prevoza za klijentelu koja zakupljuje let, odnosno one koji to sebi mogu priuštiti. Jovanović je na mesto rektora „Megatrenda“ podneo ostavku nakon afere u kojoj ga je na sajtu „Peščanik“ grupa srpskih akademika iz Velike Britanije optužila da nije doktorirao u Londonskoj školi ekonomije jer „toj disertaciji nisu uspeli da uđu u trag“. Juče je, međutim, stavljena tačka na aferu, a kako je saopštio novi rektor „Megatrenda“ Slobodan Pajović, specijalna inspekcija Ministarstva prosvete utvrdila je autentičnost doktorata.


- Inspekcija je utvrdila autentičnost doktorata koji nikada nije bio stavljen u pravni promet te je irelevantan za položaj, status i dalju karijeru Jovanovića. Jovanović više ne radi na „Megatrendu“, ali je i dalje jedini vlasnik univerziteta i „Megatrend“ se ne prodaje - rekao je Pajović, dodajući da Jovanović ima novo radno mesto u „Infiniti asocijaciji“, ali ne navodeći o kakvom se poslu radi.
Poslednji komentari
  • info Vreme: 27.08.2014 09:23h

    neverovatna drskost ovog klovna...koji nazalost uspeo da iskoristi situaciju i obezbedi diplome ljudima sa politicke scene preko kojih se zastitio...jadna i zalosna je moja zemlja mislio sam da ovaj vucic moze nesto medjutim i oni su ogrezli pola njih je na megatrendu" zavrsilo fakultet".18

  • zorica Vreme: 27.08.2014 10:33h

    Sta znaci nije stavljen u pravni promet? Jel to znaci da postoji nekakav rad koji je napisan, ali nikada nije prihvacen i odbranjen? Lazno predstavljanje je stvar morala. U, po meni normalnim drustvima, moral je jednako vazan koliko i diploma za drustveni ugled. Bez ugleda nema ni javnog posla.

  • aleksandra Vreme: 27.08.2014 12:04h

    ovo je nažalost srbija...mlada ,a iskreno zaljubljena...baš se po pogledu vidi

  • Maja Vreme: 27.08.2014 18:59h

    Veoma lep i skladan par !!! Mlada deluje veoma srecno i zadovoljno. Vidi se da joj prija brak.

  • Sredoje Vreme: 27.08.2014 20:23h

    Svi oni jedni druge savetuju, samo ne znam sta?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP