Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

NASTAVLJA SE POLEMIKA

Mihajlović: Dobro je što Pajtića brani žena!

Autor: Tanjug | 17.04.2015 - 12:11:00h | Komentara: 0

Potpredsednica SNS Zorana Mihajlović poručila je danas lideru DS Bojanu Pajtiću da je pametno što je prepustio ženi da ga brani u političkoj diskusiji i da je to možda i način da se završi Žeželjev most koji "Pajtić svojom nekompetentnošću blokira mesecima unazad".

Zorana  Mihajlović

Zorana Mihajlović | Foto: Vesna Lalić

Time je nastavljena polemika između Pajtića i Zorane Mihajlović, u koju se juče uključila i portparolka DS Aleksandra Jerkov, koja je ocenila da je jedini posao potpredsednice vlade da napada one koji drugačije misle od premijera Aleksandra Vučića.

Mihajlović je Pajtiću poručila da je izabrao odlučnu ženu da ga brani u političkoj diskusiji koja je počela među njima, da to nije hrabro od njega, ali da jeste pametno prepustiti ženama značajne poslove.
"Možda je to način i za završetak Žeželjevog mosta u Novom Sadu koji Bojan Pajtić svojom nekompetentnošću blokira mesecima unazad. Da i taj projekat prepusti nekoj od sposobnih žena u pokrajinskoj administraciji koja neće tražiti izgovore, već mogućnosti", navela je Mihajlović u saopštenju.

Ništa ja tu ne bih  menjao: Bojan Pajtić

Bojan Pajtić | Foto: Dejan Živančević

 
Ona je navela da mora da pohvali Pajtića jer veruje u žene i podržava ideju da žene mogu da menjaju na bolje "sve ono što je sam upropastio".
Polemika je počela posle Pajtićeve izjave da "koalicija sa Vučićem ne dolazi u obzir", nakon čega je Mihajlović kazala da se ne seća da ga je neko i zvao u koaliciju i da je žalosno što se tako nudi.


Pajtić je nakon toga rekao "da bi oprostio Zorani, ali ne može zbog građana", na šta je ona odgovorila da nema oprosta za to što su demokrate građanima uzele osam godina života i naciji dostojanstvo, a ostavili stid i strah.


Jerkov je potom saopštila da je jedini posao potpredsednice vlade da napada one koji drugačije misle od premijera, a da za to vreme niko ne zna šta je Mihajlović uradila u važnim resorima koje vodi.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP