Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

ZAMERILA NOVINARIMA

Mihajlović: Nije bitno ime, već pojava!

Autor: Tanjug | 10.12.2013 - 10:43:00h | Komentara: 3

Ministarka energetike, razvoja i zaštite životne sredine Zorana Mihajlović zamerila je danas novinarima što je stalno pitaju na kog je tačno člana Vlade mislila kada je rekla da jedan govori suprotno zvaničnoj državnoj politici, i ponovila je da je njen cilj bio da skrene pažnju na odredjenu pojavu u društvu.

Zorana Mihajlović

Zorana Mihajlović | Foto: Đ. Kojadinović

"Ja sam izašla iz uobičajnih okvira koji su godinama postojali u ovoj državi, da se svi smeškaju i kažu da je sve uredu, a negde, otprilike, znaju da nije. Ja sam namerno izašla van okvira da probudim to da se vodi računa", rekla je Mihajlović.

Na direktno pitanje da li je ministar na koga je mislila Velimir Ilić, Mihajlović je rekla da "Nemam nameru da govorim o imenima, stalno me sačekujete sa pitanjem o imenu...Da li je moguće da novinare zanima ime, a ne ono što je pojava u društvu?".

Na skupu "Biznis energetska efikasnost u Srbiji", Mihajlović je rekla da je sada potpuno sigurna da se, nakon svih izjava, i ministri i svi oni koji su na bilo kojim funkcijama, ponašaju na drugačiji način i da je sigurna da vode računa o svom ponašanju 24 sata.

"Nije pitanje da li je to Zorana Mihajlović rekla, već šta je pojava. Ništa nije neozbiljno što radi Vlada i sigurna sam da postoje službe koje se time bave, i verujem da će mediji biti obavešteni o imenu", rekla Mihajlović.

"Ja sam izašla iz uobičajnih okvira koji su godinama postojali u ovoj državi, da se svi smeškaju i kažu da je sve uredu, a negde, otprilike, znaju da nije. Ja sam namerno izašla van okvira da probudim to da se vodi računa", rekla je Mihajlović.

Ministarka Mihajlović rekla je ranije da "jedan član Vlade na javnim skupovima van zemlje govori suprotno od zvanične državne politike"
Poslednji komentari
  • Ljubomir Zejak Vreme: 10.12.2013 12:08h

    Autor:MOJA VIDJENJA SU TACNA!!. DVA PRIJATELJA:NIKOLIC I BACEVIC, "DVA KOMUNISTICKA KLOVNA",JEDAN U MOSKVI DRUGI U PEKINGU.OTUDA NAREDJUJU I SALJU PORUKE,STA TREBA DA SE RADI U SRBIJI. MIHAILOVICEVA JE DOBRO UOCILA KAKO SE PLJACKA SRBIJA?.ALI SLEPI SRPSKI NAROD TO NEVIDI?!. Zorana Mihajlović za "Blic" Jedan član Vlade radi protiv Srbije AKO MIHAILOVICEVA NEMOZE DA GOVORI;"VUCIC JE IZGUBIJO BITKU!". Nikolic i Dacic,omalavazavaju Vucica i probaju da ga izbace iz sedla.Vucic nije reagovao na vreme,i svaki sledeci pokusaj da nesto ucini bice njegov fijasko!.Nikolic,Dacic i Rusi,preuzimaju komando na balkanu.Srpska vlada ne igra nikakvu znacajnu ulogu u drzavi!!!.Sve odluke ce se diktirati iz Moskve. Velika zurba."Sve se resava u hodu",kako bi se sprecila istoriska podvala!!!. Lj.Zejak

  • AntiTutinac Vreme: 10.12.2013 12:20h

    Cuj da skrene na pojavu u drustvu, ova G`djica se pocela gubiti opasno...da li cete skrenuti na "pjavu" drustvenu gde se ljudi koji nemaju dana radnog staza zaposljavaju kao savetnici u ElektroPrivredi(konkretno Kragujevac)...a znate da skacete na Bajatovica...

  • Viki Vreme: 10.12.2013 14:16h

    Ministarka nije u pravu!Takvih pojava je cesto bivalo, VAZNO JE DA KAZE IME DA ZNAMO KO ZLOUPOTREBLJAVA POLOZAJ I BRUKA ZEMLJU I BIRACE.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP