Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

UBEĐEN DA SU U PITANJU BESMISLICE

Milan Beko negirao da
predstavlja opasnost po Vučića

Autor: Beta | 16.03.2013 - 19:20:00h | Komentara: 2

Biznismen Milan Beko negirao je danas da predstavlja opasnost za bezbednost prvog potpredsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića i ocenio da se radi o najozbiljnijoj i najbesmislenijoj optužbi kojoj je bio izložen.

Ne voli gotovane: Vučić

Aleksandar Vučić | Foto: Oliver Bunić

- Ubeđen sam da su besmislice iznete u intervjuu (Vučićevog šefa kabineta) Alekse Jokića njegova lična izmišljotina. Potpuno je neubedljivo da najmoćniji čovek Srbije, ministar odbrane i koordinator svih nacionalnih bezbednosnih struktura nema o ovakvoj stvari ubedljivije izvore informisanja niti način da eventualne pretnje osujeti od samonudećeg Alekse Jokića, savetnika u kabinetu - naveo je Beku u pismu javnosti.

Šef Vučićevog kabineta i njegov savetnik Aleksa Jokić izjavio je danas za dnevni list Kurir da protiv Vučića postoje koncentrisani i sveobuhvatni napadi koji dolaze iz tajkunsko-političko-medijske sfere i da "Miroslav Mišković i Milan Beko, politički lideri koji gube pozicije i njihove medijske sluge, dobro znaju šta pripremaju".
- Prvi put govorim u javnosti samo zato da bi normalni i pristojni ljudi mogli da znaju šta se stvarno iza svega krije. Oni Vučića ne mogu da pobede već će na kraju pokušati da mu oduzmu život", rekao je Jokić.
Beko je ocenio da posle ubistva Đinđića niko nema pravo da ignoriše realnu opasnost za svakog istaknutog pojedinca, ali da su na suprotnoj strani "tabloidno društvo, estradni politički voluntarizam i tabloidni mediji" koji, prema njegovim rečima, predstavljaju "promotere zakona rulje i najveća su opasnost ukupnoj sigurnosti" i Vučićevoj i njegovoj.
- Povodom ove klevete imam nameru da preduzmem odlučne korake pred nadležnim institucijama koje brinu o javnoj bezbednosti. Sa gospodinom Jokićem ću se opet sresti na sudu - naveo je Beko.
Poslednji komentari
  • milan Vreme: 16.03.2013 22:15h

    Beko Beko, sta si ceko. Morao si brzo kuci u Crnu Goru. Tamo da ulazes i da izlazes. Tesko tebi u Zabeli svci ce te je ... je.... Tako plavog!

  • lola Vreme: 17.03.2013 17:19h

    ma to su samo fore za javnost ista su to g...a !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP