Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

REAGOVANJE

„Milan Kojović nije brižan otac!“

Autor: S. I. | 02.12.2014 - 07:00:00h | Komentara: 1

„Alo!“ je nedavno pisao o Milanu Kojoviću, ocu četvorogodišnje devojčice, koji tvrdi da svoju ćerku viđa samo četiri sata mesečno i da se zbog toga plaši da će ga ona zaboraviti. Našoj redakciji obratila se njegova bivša supruga, majka devojčice Kristina S., koja tvrdi da je Milan govorio laži i da je od njega, tokom braka s njim, trpela fizičko i psihičko nasilje.

Dve strane jedne  priče: Milan Kojović

Dve strane jedne priče: Milan Kojović | Foto: Rajko Ristić

- Taj čovek, koji tvrdi da je neutešan otac, pokušao je da kidnapuje našu ćerkicu i strpa je u gepek. Dete viđa u Centru za socijalni rad, odnosno u tržnom centru u Kragujevcu, samo zato što je optužen za nasilje u porodici i zato što se plašimo da bi mogao da mi otme ćerku, jer stalno preti. On takođe uporno traži da se izmeni model viđanja, a nije dete posetio dva i po meseca.

Do sada je platio samo nekoliko alimentacija, i to skoro nikad u punom iznosu od 5.000 dinara. A ukoliko dođe da je vidi, ostane pored nje nešto više od sat vremena. Nakon vašeg teksta dobili smo poruku od njega u kojoj piše da je ovo tek početak. Ne znam šta mu znači to, ali mislim da putem novina želi da dokaže na sudu kako je brižan otac, a daleko je od toga - objašnjava Kristina svoju stranu priče za „Alo!“.
Poslednji komentari
  • Драгомир Vreme: 02.12.2014 08:09h

    Пет хиљадарки и то једва?Ја имам одраслу децу који примају солидне плате и возе добре аутомобиле.Од пензије им дајем максимално колико треба и није ми тешко када се има.Само ме погледа њихова мајка а моја ми Радојка и ја знам ,,колико је сати,, и ,зна се,правац на банкомат!Да заборавим ПИН?Имам га истетовираног на руци.Само загрнем рукав и испритискам оне дугмиће и паре искоче.ПС.Знате ли коју колекцију одеће и обуће имам од синова?Пун магацин!Ћерка даје мајци!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP