Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

LEKARI KAŽU DA NIJE NAPASTVOVANA

Mina lagala da je silovana?!

Autor: B. Jelovac | 24.06.2013 - 12:43:00h | Komentara: 6

Manekenka Mina Milenković je izgleda lagala da je silovana, pokazao je lekarski pregled.

Mina Milenković

Šta se zaista dogodilo? Mina Milenković

Kako saznaje alo.rs, lekarskim pregledom na GAK "Narodni front" utvrđeno je da Mina nije bila silovana.

Manekenka je pronađena juče u Rakovici na lokalnom putu, a policiji je izjavila da je 24 sata silovana i tučena, pa je prebačena na Urgentni centar gde je zadržana na lečenju.

Ipak, kako je lekarskim pregledom danas utvrđeno da do silovanja nije došlo, ostaje nejasno zbog čega je bila u lošem zdravstvenom stanju i šta se sa njom dešavalo dok je Beograd tragao za njom...

Porodica srećna jer se vratila živa!

- Kidnapovana je i maltretirana… Dezorjentisana je i priključena na infuziju…Hvala bogu da je živa! Ja i otac smo sad bili u Urgentnom centru. Policija je uzela DNK, obavljaju se pregledi… Ne znam šta da vam kažem, ostavićemo istražnim organima da rade svoj posao. Prosto još uvek ne možemo da dođemo sebi od šoka…- jedva je sinoć za „Alo!“ izustio brat poznate manekenke Mine Milenković (21), kojoj se gubio svaki trag od subote oko 2.15 sati posle ponoći kada je poslednji put viđena kod Starog Sajmišta u Beogradu, a koju su juče oko 18 sati raščupanu, bosu i u lošem zdravstvenom stanju primetili meštani Resnika dok je pokušavala da zaustavi neki od automobila na lokalnom putu i zamoli za pomoć.

Saša Kovačević pomagao u potrazi!

Saša Kovačević

Saša Kovačević | Foto: Nemanja Kostić

Pevač Saša Kovačević, u čijem spotu “Piši propalo” se Mina pojavljuje, juče je pružio svoj doprinos u potrazi objavljujući na svom „fejsbuk“ profilu obaveštenje o njenom nestanku.

- Minja je zaista divna, uvek nasmejana devojka i nadamo se da će se sve dobro završiti.Mi smo je upoznali preko njenog dečka Aleksandra Ćosića i imali smo odličnu saradnju na snimanju spota - rekao je Kovačevićev PR menadžer.
 

Policija proverava saznanja da je nesrećna devojka prethodnih 39 sati, koliko se vodila kao nestala - oteta, silovana, prebijana i zlostavljana. Iako Mini nisu ugrožene vitalne funkcije ona je sinoć bila u lošem psihičkom stanju i govorila je nerazgovetno. Kada se okrepila premeštena je u Ginekološko-akušersku kliniku Narodni front, kako bi se pregledom utvrdilo da li ima povreda i da li je silovana.

Njeni najbliži i prijatelji dva prethodna dana pokušavali su na sve načine da joj uđu u trag strahujući upravo od ovakvog epiloga. U javnosti su se već juče pojavile brojne spekulacije zbog kojih je i njena porodica bila ljuta. Kobne noći ona je bila sa drugaricama na splavu „River“ gde se posvađala sa svojim dečkom Aleksandrom Ćosićem, suvlasnikom “Rivera” i više prestoničkih klubova, čije ime je svojevremeno istetovirala na leđima, i izjurila napolje. Spekulacije da je po izlasku sa splava mladiću poslala SMS u kom je napisala “Volim te više od sebe... Idem negde daleko, gde me više nikad nećeš videti”, njeni prijatelji odmah su negirali.

Mina je jaka osoba

- Bile smo na “Riveru”. Sve nas je iznenadila, kada je u jednom trenutku istrčala nervozno. Izjurila sam za njom, ali je nisam sustigla. Vratila sam se da potražim pomoć ostalih, ali je nije bilo. Ne želim da komentarišem te gluposti da je poslala poruku takve sadržine. Mina je jaka osoba! Ona nikada ništa ne bi uradila sebi. Ne bi digla ruku na sebe. Strahujem šta je drugo moglo da se dogodi - rekla je juče za “Alo!” Minina drugarica Angelina Matić, koja je prethodno tražila pomoć putem internet mreža i „fejsbuk“ stranice “Kristal model agencije”, za koju Mina radi.
Devojka je navodno po izlasku sa splava u blizini “Fristajlera” sela u svoj automobil i pokušala da se odveze, ali je isparkiravajući se udarila u tri taksi vozila, nakon čega je izjurila iz auta i otrčala u pravcu TC “Ušće”.

Ono što je posebno brinulo njene najbliže jeste da su je mnogi videli do tog dela Savskog keja, inače prilično mračnog, ali ne i dalje. Iako su je svi neprestano zvali na mobilni, on je u subotu oko 10 ujutru postao nedostupan, da bi se oko 19 sati upalio. Narednih 40 minuta koliko je bio uključen takođe niko nije odgovarao na pozive. Njeni roditelji prijavili su nestanak u subotu popodne policiji u Kruševcu, gde i žive, a potom krenuli za Beograd.
 

Poslednji komentari
  • Zoki Vreme: 24.06.2013 15:22h

    Ovo je već treće lažno silovanje u poslednja 3 meseca !? Novi neki trend, ne treba više ni Farma, ni propali koncert ... Apelujem na novinare da se ne zaleću

  • lalala Vreme: 24.06.2013 16:23h

    Je l' vi shvatate da devojka nije pri sebi, ne zna ni sta prica?! Sudite o nekome, ne znate ni sta je istina i stvarate o njoj losu sliku. Da je kidnapovana, jeste, verovatno je bila i nadrogirana pa se ne seca i nije pri sebi. Kada nadjete prave dokaze i nesto sto je potrebno, napisite, a ne svakojake price i komentare. Inace, devojku ni ne znate kakva je kao osoba.

  • misho Vreme: 24.06.2013 16:51h

    lažno prijavljivanje kr.dela je krivično delo.

  • sasa stankovic Vreme: 24.06.2013 18:35h

    Očito je da se sa devojkom nešto događalo, potrebni su psiholozi i psihijatri da bi pronikli i Mininu dušu. Nemojmo devojku unapred osuđivati samo da bi nekog pljuvali zbog načina života, ako ju je netko povredio, taj treba i da odgovara !,.

  • alex Vreme: 24.06.2013 19:08h

    Glupo zakljucivanje... Pregledana je i nema znakova silovanja.. Kako se nekome ko je nadrogiran i nije mogao da se brani mogu videti znakovi silovanja? A da nije mozda bivsi decko malo donirao policiji kroz svoje obezbedjenje i veze da se izvrne prica o devojci? Da nisu mozda neki njegovi drugari regulisali malu da mu ne smeta?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP