Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

ČLAN VLADE OTKRIVA ZA ALO! DA JE IMAO PEH NA PUTU U SAD

Ministar Antić umalo da spava na aerodromu!

Autor: S. Vojinović | 25.06.2015 - 07:00:00h | Komentara: 0

Malo je falilo da ministar energetike Aleksandar Antić pre desetak dana prespava na londonskom aerodromu jer u pasošu nije imao vizu Velike Britanije!

Okasnio na avion  za Vašington

Okasnio na avion za Vašington | Foto: Vesna Lalić

Glavni krivac za ovaj peh, kako nam je otkrio sam ministar Antić, bilo je kašnjenje aviona iz Beograda za Minhen, odakle je trebalo da otputuje u službenu posetu SAD.


- Ja sam na vreme došao na Aerodrom „Nikola Tesla“ odakle je trebalo da letim za Minhen, a odatle u SAD. Međutim, u samom startu let sa beogradskog aerodroma je iz nekog razloga kasnio skoro sat i po. Kada sam sleteo u Minhen, već je bilo kasno da uhvatim let za Ameriku. Onda sam na preporuku avio-kompanije otišao do Londona. Međutim, kad sam tamo sleteo na „Hitrou“ saznao sam da odatle mogu da poletim tek sledećeg dana za Ameriku - priča Antić i dodaje da je tek tada shvatio da bi mogao da prespava na aerodromu.

- Pošto nisam imao vizu Velike Britanije u pasošu, znao sam da neću moći da napustim tranzit. Sreća moja je bila što sam imao američku vizu zbog službene posete toj zemlji, zahvaljujući kojoj su mi Britanci na licu mesta na neki način izašli u susret dajući mi vizu na 24 sata. Moram da kažem da su zaista bili vrlo korektni i ljubazni. Nakon toga sam otišao do hotela da prespavam i sledećeg dana sam sa londonskog aerodroma nastavio put do Vašingtona. Iako sam se neplanirano zadržao jedan dan u Londonu, srećom ovaj peh nije uticao na planirane susrete koji su već ranije bili dogovoreni. Šta više, stigao sam u Vašington sat i po pre prvog zakazanog sastanka - priča Antić.

Ministar energetike je u svojstvu izaslanika predsednika Vlade Aleksandra Vučića, posetio Kolorado (Denver) i Arizonu (Feniks), obišao je najveću rudarsku kompanija „Friport Mekmoran“ i „Rio tinto“, razgovarao o intenziviranju njihovih aktivnosti u Srbiji, kao i o povećanju investicija.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP