Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

MINISTAR PORUČUJE

Ministar Bačević: Nisam izdajnik, nemam nijednu mrlju!

Autor: Beta | 28.11.2013 - 13:31:00h | Komentara: 1

Nisam izdajnik i ponosan sam što u profesorskoj i političkoj karijeri nemam nijednu mrlju, izjavio je ministar prirodnih resursa, rudarstva i prostornog planiranja Milan Bačević.

Milan Bačević

Milan Bačević | Foto: Oliver Bunić

- U kakvoj sam izdaji uhvaćen? U kakvoj sam izdaji učestvovao? Da li je izdaja što sam pomogao Srbiji da dođe do projekta koji predstavlja razvojnu šansu, pitao je Bačević i dodao da ni sa kim u Vladi Srbije nije u sukobu.
Kada je potpisan ugovor o izgradnji Južnog toka kroz Srbiju i kada su započeti radovi, u medijima se prešlo na kritiku traganja za niklom što je, kako je ocenio, takođe dobra razvojna šansa za Srbiju. Ministar je rekao da nije tačno da je izjavio da su nikl i voda podjednako štetni za okolinu, već da je kazao da su procesi

- Ako treba da budem žrtva zbog Južnog toka u Srbiji, to prihvatam. Ali, ne prihvatam da budem žrtva neostvarenih novinara koji čak i ne potpišu svoj tekst, rekao je Bačević i dodao da je profesor 30 godina i da kroz političke aktivnosti 20 godina služi građanima.

- Kopajte, tražite, nećete mi naći mrlju, istakao je Bačević.
Da li je povod za ovu "odbranu" izjava ministarke energetike Zorane Mihajlović "da jedan ministar radi protiv Vlade"? Tim povodom se oglasio i ministar privrede Saša Radulović rekavši da Zorana nije mislila na njega.
Poslednji komentari
  • momazver Vreme: 29.11.2013 09:04h

    Bacevicu,ugovor sa kompanijom za istrazivanje nikla je istekao.Sto je ona platila i nije nista radila to je njena stvar.Na nasu srecu fala bogu...itu su nase obaveze prestale...Jok,ti si VELIKODUSNO ponovo obnovio ugovor, iz cega sledi da su ponovo platili..KOME,KOLIKO..dal radis protiv Vlade ,neznam..ALI TIM POSTUPKOM RADIS PROTIV NARODA - TO NAROD ZNA.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP