Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

REŠENJE

Ministar vratio načelnicu na posao

Autor: V.Torović | 03.03.2013 - 08:02:00h | Komentara: 7

Ministar pravde Nikola Selaković odlučio je da ukine rešenje o udaljavanju sa posla Valentine Krstić, nekadašnje načelnice službe za obuku i upošljavanje u Kazneno-popravnom zavodu Niš, koja Agenciji za borbu protiv korupcije dostavila više dokaza o korupciji u niškom zatvoru.

Imala status uzbunjivača javnosti: Valentina Krstić

Imala status uzbunjivača javnosti: Valentina Krstić

- Zahvaljujem se ministru Selakoviću što je ovako brzo odlučio da ukine moju suspenziju sa posla, jer je ovo naznaka da će u Srbiji zaživeti borba protiv korupcije. Ova moja borba protiv korupcije treba da bude primer drugima. Kad sam počela da se borim to je bila tabu i bilo je dosta nevernih Toma da ću istrajati, ali sam im dokazala da je u Srbiji moguće ukazati na korupciju- kaže za „Alo!“ Valentina Krstić. Goran Božić, zamenik upravnika KPZ-a u Nišu, pre tri dana je pokrenuo disciplinski postupak i udaljio je sa posla Krstićevu sa obrazloženjem da je teže povredila radnu disciplinu.

Ministar  pravde Selaković

Ministar pravde Selaković | Foto: FoNet

Krstićeva je pod zaštitom Agencije za borbu protiv korupcije jer od avgusta prošle godine ima status uzbunjivača javnosti. Ona je od 2010. Agenciji poslala dokaze za razne višemilionske malverzacije u niškom zatvoru: nestanak lima vrednog 16 miliona dinara, nezakonite nabavke i lažiranje dokumenata.

Poslednji komentari
  • Pravdoljub Vreme: 03.03.2013 11:25h

    Istina uvek ispliva na videlo ! Valentina napred do konacne pobede !

  • A za ucenjivace Vreme: 03.03.2013 13:12h

    Valentini zelim da uvek ostane hrabra i uspravna ,a g. ministra pitam koje su konkretne mere preduzete protiv onih koji su kaljali ugled profesije i maltretirali postenu i savesnu radnicu.

  • Milan Vreme: 03.03.2013 13:15h

    Da istini treba mnogo vremena da ispliva, ali zato DS kadrovi, pout doticne, nalaze precice kao golubi prevrtaci i plivaju

  • sumnja Vreme: 03.03.2013 14:49h

    Ma tako joj i treba . Umesto da naplati milion dinara , kao njene kolege , ona se odrice para i bori za pravdu. Tesko se to dokazuje

  • misko Vreme: 03.03.2013 15:19h

    dodje djavo po svoje,hteli su da se igraju vezira pa ce tako i da skoncaju.promenjeni.a nadam se i propisno osudjeni,jer su kpz uvalili u blato do grla.sva sreca da ima JAKIH I POSTENIH ljudi ,a postenje je bolje od nepostenja bez obzira sa koje strane dolazi.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP