Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

„ALO!“ ISTRAŽIVAO ŠTA MOĆNE ŽENE VOLE DA VOZE

Ministarke žele terence

Autor: D. Ramadani | 28.03.2015 - 07:00:00h | Komentara: 1

Dame sa naše političke scene nisu imale vremena da posete Sajam automobila, koji još uvek traje u Beogradu. Iako tvrde da su dobri vozači, za nova kola para nemaju, bar tako kažu.

Sestrinska podrška: Mihajlović i Udovički  pod jednim  kišobranom

Sestrinska podrška: Mihajlović i Udovički pod jednim kišobranom | Foto: Vesna Lalić

Kori Udovički, ministarka državne uprave i lokalne samouprave, priznaje da od silnih obaveza nije stigla da poseti Sajam.


- Ako bih sada morala da se opredelim, verovatno bi moj izbor automobila pao na neki terenac, budući da svoje slobodno vreme provodim na planinarenju. Smatram da se vozači mogu podeliti na dobre i loše, bez obzira na pol - rekla je Kori Udovički za „Alo!“.

Njena koleginica iz Vlade Zorana Mihajlović, ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, poverila nam se da voli da vozi i da je zasad zadovoljna svojim četvorotočkašem.

Zorana preferira „tojotu RAV“, a Kori traži dobar  džip za vožnju po brdima

Zorana preferira „tojotu RAV“, a Kori traži dobar džip za vožnju po brdima | Foto: Tanjug


- Sajam automobila nisam posetila, jer nemam vremena od poslovnih obaveza. Vozim svoj automobil „tojota RAV4“ i zadovoljna sam njime - kaže Mihajlovićeva.
Njena koaliciona partnerka iz redova socijalista Slavica Đukić Dejanović tvrdi da su žene odlični vozači i redovno prati sve reportaže sa aktuelnog Sajma.

- Nisam stigla da posetim Sajam automobila, ali redovno gledam reportaže sa Sajma i konstatujem da su cene pristupačnije nego ranije, te žalim što nisam u prilici da budem kupac - navela je Dejanovićeva, koja očigledno žali što je propustila sajamske akcije i popuste.

U odbranu žena vozača stala je i mlađana poslanica demokrata Jovana Jovanović, koja nije posetila sajam, a o kupovini novog automobila trenutno ne razmišlja.
- Mislim da ne treba deliti ni poslove na muške i ženske, pa tako ni vozače. Statistike govore da su žene ređe učesnice u fatalnim saobraćajnim nezgodama, ređe plaćaju kazne zbog brze vožnje i manje krše saobraćajne propise - kazala je Jovanovićeva.

Sanda Rašković Ivić

Sanda Rašković Ivić | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Sanda: Nemam para za limuzinu!
 

Sanda Rašković Ivić, nova liderka Demokratske stranke Srbije, takođe tvrdi da za nova kola para nema, pa nije ni imala razlog da poseti Sajam.
- Kupila sam 2004. godine „hjundai aksent“, i to baš na Sajmu automibila, jer je tada bio sajamski popust. Vozač sam, ali automobil nije deo moga ega. Mislim da su žene jako dobri vozači, jer su opreznije i pažljivije u vožnji - zaključuje Sanda Rašković Ivić.

Poslednji komentari
  • snupi Vreme: 28.03.2015 14:40h

    Ko bi radio protiv naroda kad bi one isle po sajmovima oni osiromasise ovaj narod do koske bolje bi bilo da odu na dugotrajni odmor da i narod malo zivne jer sve sto rade rade na nasu stetu.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP