Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

POTVRĐENO PISANJE „ALO!“

MIP opozvao Ivanu Pejović!

Autor: I. K. | 14.02.2013 - 00:10:00h | Komentara: 22

Ministarstvo spoljnih poslova Srbije potvrdilo je juče pisanje “Alo!” da je generalni konzul u Milanu Ivana Pejović opozvana sa te dužnosti posle neuobičajenih osam godina mandata!

Što se šopingovalo, šopingovalo  se: Pejovićeva i Danica Drašković

Što se šopingovalo, šopingovalo se: Pejovićeva i Danica Drašković | Foto: Vesna Lalić

Iako je postavljena na četiri godine, ona je, kako smo otkrili, opstala na tom mestu mnogo duže isključivo zbog političkih pritisaka SPO i činjenice da je bliska prijateljica Danice Drašković, supruge lidera ove stranke.


- Obaveštavam vas da je Ivana Pejović opozvana sa dužnosti u Milanu, kao i da joj je Vlada Srbije to najavila već u decembru 2012. godine. Dužina boravka na službi u diplomatsko-konzularnim predstavništvima nije materija koja je regulisana zakonom, pa samim tim i ne može biti u suprotnosti sa zakonom.
Sadašnje rukovodstvo MSP-a nema saznanja zbog čega je Ivana Pejović provela osam godina na službi u Milanu - navodi se u odgovoru ministarstva.
Poslednji komentari
  • vlasotincanin Vreme: 14.02.2013 01:43h

    Zivim i radim u Milanu i imam dobro iskustvo sa konzulom.Nije ovde u pitanju njen rad vec partijska smena.Svi su se busali u grudi protiv partokratije a sada zarad partijskog uhlebljenja menja se sposoban diplomata.Pitam se u cemu je ova zena pomogla Dani da osteti drzavu.Mislim da je ovo samo novonarski senzacionalizam koji ima za cilj samo tiraz i nista vise.

  • Miloš Kikić Vreme: 14.02.2013 07:18h

    I onda ista ta Danica Drašković nešto priča o nekakvom moralu, teroru tajnih službi, obećava da bi ona sve sredila što ovde nije dobro, samo da se nekako ponovo dokopa vlasti. Evo vidimo kako.

  • Srbin iz Milana Vreme: 14.02.2013 10:48h

    Odlazi nam iz Milana veliki prijatelj i vrstan diplomata koji je nesebicno pomagao nama Srbima koji zivimo i radimo u Milanu.Nije problem sto joj je mandat istekao nego je problem druge prirode zinulo dupe Dinkicu i Dacicu za diplomatijom.Pa ko vele da smeste negde Misu Bananu.Zaista zalosno za aktuelni rezim.

  • drakce Vreme: 14.02.2013 10:51h

    zasto je problem ako je to prijateljica danice draskovic.pitanje treba da bude da li je ona dobro obavila posao za koji je postavljena i da li je ispunila sve obaveze koje je dobila od svoje drzave.ovde se stalno zamenjuju teze i uporno se pokusava prikazati da su sve stranke iste i lose i da nema razlike.stranka koja dodje na vlast ima pravo da postavi svoje kadrove,ali mora i da odgovara za te kadrove.mora se uvesti da je rezultat jedino merilo rada,samo ne za licnu stvar vec za drzavu.srbija je vecna dok su joj deca verna.

  • dragan Vreme: 14.02.2013 10:53h

    Opet vam se potkrala greska, kao i pre dva dana, onda ste napisali da je bila 9 god. konzul, a sada 8, prems toj racunici doticnu hospodju nije postavio Draskovic nego neko drugi. A sada bih voleo da mi gos. novinar ili novinarka objasni kako je to gos. Draskovic ostetila drzavu ako trosi svoje pare po Milanu i sta tu ima biti nemoralno, i nije valjda da je gos.Draskovic najveci problem ove drzave prepune lopovluka u visini od stotine miliona EUR, a o korupciji na svakom koraku da i ne pricamo, pa da svakih para dana pisete o njoj.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP