Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

MLADIĆEV GROB PREKRILI BUKETIMA

„Mirno spavaj, Luka, pored svoje mame“

Autor: E. Sadiku | 26.07.2015 - 07:00:00h | Komentara: 4

Godišnji pomen Luki Jovanoviću (21) iz Beograda, koji je poginuo na Brankovom mostu 25. jula prošle godine, održan je juče ujutro na Novom bežanijskom groblju.

Luka Jovanović pomen

Lukin grob prekrili buketima | Foto: privatna arhiva

Oko grobnog mesta na kojem počiva Luka okupili su se neutešni Lukin otac Bojan, baka Ksenija i maćeha Sanja, rođaci i prijatelji. Lukin grob prekrili su buketima, a Lukini drugovi su nemo gledali u njegovu sliku, skrivajući suze.
- Skidam crninu zbog ostalo troje mlađe dece, a ti, Luka, znaj da ćeš večno ostati svima nama u srcima, braći, sestri, baki i dedi. Mirno spavaj pored svoje majke i nadam se te ona sada pazi - rekao je na grobu Lukin otac Bojan.
Jovanović je preminuo od povreda nakon nesreće na Brankovom mostu koja se dogodila 25. jula, dok se mladić vraćao iz grada sa prijateljima kući. Njima se na mostu pokvarila “lada” i, kad su izašli da je poguraju u zaustavnu traku, na njih je naleteo “kantrimen” kojim je upravljao Marko Milićev (35) iz Beograda.

Vozač “kantrimena” je pobegao nakon nesreće, a Luka je preminuo dan kasnije u Urgentnom centru. Kako ni vozač ni automobil kojim je upravljao nisu pronađeni narednih dana, otac nastradalog mladića Bojan Jovanović
protestovao je na Brankovom mostu, na mestu gde mu je sin usmrćen.
Milićev je uhapšen u Kini.  Saputnici iz “kantrimena” su priznali krivicu i osuđeni su na kućni zatvor u rasponu od četiri do 10 meseci. Suđenje Milićevu još traje, kao i njegovom kumu Bratislavu Vesoviću (35) i taksisti Saši Jankoviću (36), koji nije pristao na nagodbu. Automobil ubica još uvek
nije pronađen.
Poslednji komentari
  • Boxy_co Vreme: 26.07.2015 11:42h

    Svedok sam neverovatnog dusevnog mira i spokojstva u dvoristu, konacima i manastiru Mileseva.Ljudi moji ko god je duse bolne neka ode pomoli se pred freskom Belog Andjela i prenoci jednu noc u konaku manastira, necete moci da verujete s kojim mirom cete krenuti kuci, oporavljeni i osnazeni da se snaznije sa zivotnim nedacama borite.Boze i Andjele Beli, hvala, amin.

  • miroslav t. Vreme: 26.07.2015 12:52h

    Boxi meni nije potreba da radim to sto vi radite.Mir imam i spokojjstvo cimpomoslim na banke konto.Srecno u buducnosti i zelim da steknete moj konto ako ga vec nemate.A mozda se varam i iskreno zeleo bi da se varam.

  • bane Vreme: 27.07.2015 00:39h

    Zaposlite se prvo negde pa onda trazite vece plate!!!

  • vax Vreme: 27.07.2015 02:22h

    rece urednik happz tv koji je na male ekrane pustio dno emisije parove i ludu kucu...i on prica o kriminalu

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP