Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

POTPREDSEDNIK SNS SE IZVINIO PREDSEDNIKU DS

Mirović Pajtiću: Izvini što se ponašam kao ti

Autor: Tanjug | 27.01.2015 - 16:16:00h | Komentara: 0

Posebno se izvinjavam Bojanu Pajtiću jer sam izjavama, za trenutak, počeo da ličim na njega iako mi to nije namera, saopštio je Igor Mirović.

Ekonomista  sa dušom  poete: Igor  Mirović

Igor Mirović | Foto: Robert Getel

Potpredsednik Srpske napredne stranke Igor Mirović izvinio se predsedniku Demokratske stranke Bojanu Pajtiću zbog uvreda.
- Svestan sam da je moja dužnost da podnosim uvrede i da na njih samo odgovaram iznoseći vrednosne sudove. Zbog toga se iskreno izvinjavam svima koje su moje reči povredile, a posebno Bojanu Pajtiću jer sam izjavama, za trenutak, počeo da ličim na njega iako mi to nije namera - naveo je Mirović u izjavi za javnost.
Mirović je juče, odgovarajući na tvrdnju Demokratske stranke da je potpredsedniku Skupštine Vojvodine Milivoju Vrebalovu nudio da napusti tu stranku u zamenu za novac, izjavio da "laži Bojana Pajtića Vojvodinu vode u sunovrat", da je Pajtić "psihopata i umobolnik" koji lažno optužuje i kleveta Mirovića.
Mirović je danas ocenio da je u tom odgovoru upotrebio "prejake reči".
- Iako sam duže vreme izložen teškim uvredama od strane Pajtića i DS, uključujući i poslednju koju su mi uputili juče u zvaničnom saopštenju, upotrebio sam u odgovoru prejake reči koje nikada ranije u svom političkom delovanju nisam upotrebio - piše funkcioner SNS.
Dodao je da se nada se da će DS i Bojan Pajtić prestati da ga vređaju, kao što je on "sam smogao snage da se izvini zbog prejakih izjava".
- Istovremeno, nastaviću da predvodim političku borbu za promene u Vojvodini s još većim angažovanjem - poručio je Mirović.
Mirović i Pajtić su u duel ušli nakon jučerašnjeg hapšenja člana Predsedništva Demokratske stranke Milivoja Vrebalova, koji je danas pušten, i bivšeg direktora Fonda za kapitalna ulaganja Vojvodine Momčila Milovića. Pajtić je najavio tužbu protiv Mirovića.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP