Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

NEMA ODMORA DOK TRAJE OBNOVA!

Miško iz "Hajata"
otišao u "Plazu"!

Autor: A. D. - B. J. | 25.07.2013 - 14:07:00h | Komentara: 3

Biznismen Miroslav Mišković (68), koji je u utorak pušten iz pritvora, prvog dana na poslu bacio se na planove izgradnje luksuznog hotela „Kraun plaza“. Kako saznajemo, on je od svojih saradnika odmah tražio da mu referišu o tom elitnom objektu, investiciji vrednoj 25 miliona evra, što je dvostruko više od iznosa koji je dao za slobodu!

Mišković je došao u „Deltu“ u 8.15, a posle 15 minuta izašao je nasmejan pred kompaniju, pozirao i mahao novinarima. Posle sedam i po meseci provedenih u ćeliji „Hajata“ u Okružnom zatvoru zbog optužbi da je mahinacijama sa putarskim preduzećima oštetio državu za 472 miliona dinara, očigledno je bio oran za posao.

Miroslav Mišković / Foto: Aleksandar Stanković

A sad svi na svoje radne zadatke: Miroslav Mišković | Foto: Aleksandar Stanković

 - Ušao je u kompaniju nasmejan i vrlo raspoložen. Zaposleni su ga srdačno pozdravili, a on se sa svima rukovao. Odmah je otišao u kancelariju i počeo sa sastancima, koji su trajali ceo dan. Prvo je tražio informacije o izgradnji „Kraun plaze“, čije je gradilište nameravao da poseti - kažu za „Alo!“ u Miškovićevoj kompaniji. Inače, „Kraun plaza“ je na mestu nekadašnjeg hotela „Interkontinental“. 

Mišković je izašao iz zatvora u utorak oko 12.50, pošto je položio jemstvo od 12 miliona evra sa računa svoje kompanije i dao izjavu sudu da će se odazivati sudskim pozivima. Skrivajući se od novinara, izašao je iz pritvorske jedinice u Ustaničkoj ulici i automobilom se odvezao u luksuznu porodičnu kuću na Dedinju. Kako saznajemo, tamo je proveo ceo dan sa članovima porodice i prijateljima.
Mišković je uhapšen 12. decembra prošle godine, zajedno sa sinom Markom Miškovićem i Milom Đuraškovićem, vlasnikom „Nibensa“, koji se još nalazi u pritvoru. Tužilaštvo za organizovani kriminal ih zajedno sa još osam optuženih tereti za nezakonito izvlačenje i prisvajanje finansijskih sredstava i imovine iz više preduzeća za puteve u periodu od 2005. do 2010. godine. Sumnja se da su na taj način oštetili putarska preduzeća za 16,95 milijardi dinara.
Poslednji komentari
  • JEVREJI OSTALI BEZ BIZNISA SA MISKOM Vreme: 25.07.2013 15:26h

    Dacemo mi Vama Plaze i u Kragujevcu i u Beogradu po guzici!! Gde ste nas nasli da pljackate i omladinu na blud da navodite MRRRRRRRRRSSSSSSSSSS!

  • gradjanka srbije Vreme: 25.07.2013 15:41h

    ne vrede mu sve pare ovog sveta, ruzan, mator, obraz kao guma od dzipa.....zbog takvih mladost srbije tapka u beznadju!!! treba ga uhapsiti jos jednom upravo zbog tih 12 miliona sto je dao, jer se na taj nacin ruga i ismejava posten svet ove zemlje!!!

  • mm87 Vreme: 26.07.2013 16:01h

    Da moze otisao bi on i u Dubai u najskuplji hotel da trosi drzavne pare koje je prisvojio , od kojih je i platio kauciju da izadje na slobodu, ali ne sme van Beograda. Sramota, treba mu konfiskovati svu imovini ako se dokaze krivica i njegovu porodicu ostaviti na ulici da rade u nadnici, kao sto je on ostavio mnoge...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP