Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

APELUJE

Mišković: Dajte mi da putujem ili me vratite u pritvor!

Autor: A.O. | 16.04.2014 - 11:01:00h | Komentara: 0

- Ne mogu da kažem potencijalnim partnerima "dajte pismo kao garanciju, da predsednik Delte može da dobije pasoš". To je potcenjivački i za Miškovića i za Deltu - rekao je predsednik Delta Holdinga.

Miroslav Mišković

Miroslav Mišković | Foto: Nebojša Marković

Miroslav Mišković, vlasnik Delta Holdinga, javio se jutros, na početku suđenja za malverzacije sa putarskim preduzećima za reč i apelovao na sudsko veće da postuje njegovu pretpostavku nevinosti i da mu odobri da poslovno putuje, prenosi Telegraf.
Tokom obrazlaganja svog zahteva, koji je, kako je rekao neophodan kako bi njegova kompanija poslovala, Mišković je rekao i da “mogu slobodno da ga vrate u pritvor ako mora da sedi u Srbiji”.
- Ovo ne može ovako! Kompanija Delta trpeće velike posledice. Šta trazite da obezbedim pa da mogu da obavljam svoj posao? Ne moze Delta da funkcionše ako predsednik sedi u Srbiji. Imamo uskoro dva velika posla u Americi. Ne mogu da kažem potencijalnim partnerima “dajte pismo kao garanciju, da predsednik Delte moze da dobije pasoš”. To je potcenjivački i za Miškovića i za Deltu – rekao je Mišković.
Tokom obraćanja sudu, on je ponudio da državi pripadne celokupna njegova imovina ako ode i ne vrati se. Podsetio je i da je dao najveće jemstvo u regionu, od 12 miliona evra.
- Tačno je da je jemstvo veliko, ali procena suda je da za ovog privrednika nisu nedostižni ni daleko veći iznosi – odgovorio mu je sudija.
Sudija je saopštio i ja nedavno odbijen zahtev Miškovića da putuje u Italiju, kao i da o njegovom zahtevu da Uskršnje praznike sa porodicom provede u Crnoj Gori, još uvek nije odlučeno. O svakom njegovom novom zathtevu, kako je naveo sud će iznova odlučivati.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP