Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

TAJKUN ISKRENO O PREMIJERU

Mišković: Imam obavezu da sarađujem sa Vučićem

Autor: Tanjug | 14.05.2014 - 15:25:00h | Komentara: 0

- Moj lični odnos i mišljenje o premijeru nije bitno. Kao predsednik jedne od najvećih kompanija u Srbiji imam obavezu da sarađujem sa Vladom i premijerom - rekao je Miroslav Mišković, na konferenciji za štampu.

Miroslav Mišković

Miroslav Mišković | Foto: Nebojša Marković

Govoreći u sedištu kompanije o rezultatima u prva četiri meseca, kao i o susretu privrednika sa premijerom Aleksansdrom Vučićem, Mišković je naglasio da je "neophodno da velike kompanije pruže podršku merama Vlade" kao i da "vlada podrži kompanije".
On je pohvalio činjenicu da je Vučić organizovao sastanak sa privrednicima ocenjujući da takvi sastanci "treba da postanu tradicionalni".
- Pre dva dana imali smo sastanak sa premijerom Vlade Srbije. Veoma je značajno da ti sastanci postanu tradicionalni kao mesto gde će privreda da iznese mišljenje o ekonomskoj politici zemlje - rekao je Mišković.
Istakao je da je on na tom sastanku najviše govorio o poljoprivredi, odnosno o tome da se plodnu zemlja Srbije treba bolje iskoristiti, na primer za gajenje jabuka, a ne seamo za kulture kao što su merkantilna pšenica i kukuruz.
Mišković je zahvalio menadžmnentu Delta holdinga koji je, kako je rekao, ostvario jako dobre rezultate u veoma teškim uslovima u Srbiji i regionu.
Delta holding je ostvario u prva četiri meseca ukupan promet od 192.976.000 evra, rekao je izvršni predsednik Dejan Jeremić.
Delta holding planira da investira oko 150 miliona evra u narednom periodu. Između ostalog, gradiće novu poslovnu zgradu u nepsorednoj blizini stare u Novom Beogradu, kao i najveći šoping mol u regionu, Delta planet na Autokomandi u Beogradu.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP