Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

UPLAŠEN

Mišković pustio suzu
pred inspektorima?!

Autor: E. A. | 04.12.2012 - 11:58:00h | Komentara: 22

Na jučerašnjem saslušanju Miroslava Miškovića koje je trajalo četiri sata, uplašeni biznismen je navodno pustio suzu pred inspektorima!

Iako je po dolasku pred zgradu MUP-a, Mišković pred brojnim novinarima nabacio osmeh i veseo stav, njegov izraz lica ubrzo se promenio.

Lepo raspoložen - Miroslav Mišković

Trudio se da deluje veselo! - Miroslav Mišković | Foto: Emil Čonkić

Najbogatiji Srbin bio je vidno uplašen i nepripremljen za ispitivanje koje je usledilo, prema pisanju lista Kurir, u jednom trenutku je čak i zaplakao!

Stigao sa stilom - Miroslav Mišković

Nije znao šta ga čeka - Miroslav Mišković | Foto: Emil Čonkić

Naime, kako saznaje „Alo.rs“ Mišković je očekivao da će mu biti postavljena samo pitanja vezana za poslovanje firme „Delreal“, a kada su pripadnici Uprave kriminalističke policije počeli da traže odgovore vezane za delovanja „Nibensa“ i „C marketa“, Mišković je počeo da paniči i da se izgovara.
- Nisam spreman, nisam se pripremio, a i malo sam umoran - pravdao se biznismen i rekao da će o ovome razgovarati drugi put.
Inspektori su, navodno, tokom saslušanja postavili 20 pitanja, na koja je Mišković davao vrlo uopštene i nejasne odgovore, a kako je vreme odmicalo, postajao je sve napetiji, znojio se i pio kafu, te je čak došao na ivicu suza!

Miroslav Mišković

Izgovarao se da je umoran: Miroslav Mišković | Foto: Emil Čonkić

Mrkonjić: Mišković nije

gradio puteve!

Odgovarajući na pitanje novinara da li zna da li je Mišković gradio puteve,  ministar saobraćaja Milutin Mrkonjić je danas kratko dobacio - "to nije tačno".
Novinari su međutim rekli da ih interesuje tema o putevima na šta je Mrkonjić kratko odgovorio "putevi su u redu".

Kada god nije znao kako da odgovori ispitivačima, Mišković je otpijao gutljaj za gutljajem vode, pokušavajući da izbegne bespoštedna pitanja i sakrije lice.
Čak je, kada je zamoljen da obrazloži poslovanja „Delreala“ naišao na problem, te je, prema pisanju pojedinih medija, rekao kako je za te poslove ovlastio „ljude u koje ima poverenja“, te da im se nije preterano mešao u rad, niti „baš sve proveravao“.
Pri izlasku iz zgrade MUP-a, Mišković je ponovo „obukao“ vedar lik, koji je začudio okupljene novinare, ali prvom potpredsedniku Vlade Aleksandru Vučiću uopšte nije bio zanimljiv.
„Nijedan od ovih predmeta nije mi smešan“, odsečno je rekao Vučić.
 

Kostić: Ni ja ne mogu da znam šta rade direktori, odavde do Ukrajine!

Vlasnik MK grupe Miodrag Kostić izjavio je danas da nije iznenađen saslušavanjem vlasnika Delta holdinga Miroslava Miškovića u vezi sa poslovanjem njegovog preduzeća "Delreala", da svako može bti pozvan na informativan razgovor i dodao da je dobro da se ceo "slučaj vraća u institucije sistema", ali da od toga ne treba praviti "medijsku famu".
"Ne mogu biti iznenađen time, jer je danima njegovo saslušanje najavljivano u medijima... Ne bih ja tu pravio veliku priču oko toga, bio je četiri sata da ispriča šta je imao, a ono što je dobro je da se čeo slučaj vraća u institucije sistema", rekao je Kostić gostujući na TV B92.
On je istakao da je i sam više puta bio pozivan na informativni razgovor i dodao da čim je neko u privredi nikad ne zna da li je neko od njegovih saradnika napravio neki prekršaj.
"Imam 30 firmi i 30 direktora i mislite da ja znam sto posto šta radi svaki od njih odavde do Ukrajine", upitao je Kostić i dodao da se sa Miškovićem poslednji put video pre nedelju dana.

Poslednji komentari
  • milan Vreme: 04.12.2012 12:47h

    Kako to da je Mišković, kod predhodne vlasti, bio omiljeni gost na svim važnim skupovima, od savetovanja, seminara, prijemima, a kod ovih danas ide na policijska saslušanja?

  • nislija Vreme: 04.12.2012 20:55h

    Evo ti odgovora Milane, i ovo je zamajavanje ove vlasti da ga opere, samo C market i njemu sleduje bajbukana, ali ovaj cirkus je za siromasne em je besplatan, iako BMV bogami skup auto.

  • kalimero Vreme: 04.12.2012 20:57h

    Na slici se vidi nema volje da zivi!!!! Tresla se gora ,rodio se mis.....

  • Jasta Vreme: 04.12.2012 21:47h

    Prepakivacu zaboravio si da kazes i da si bio na Interpolovoj poternici, zaboravio si na deportaciju :)

  • ksenija Vreme: 05.12.2012 01:00h

    Ma on jos ne moze da poveruje da se to njemu desava.....

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP