Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

OGLADNEO NA SUĐENJU

Mišković tražio grisine, a dobio keks

Autor: M. D. | 07.05.2014 - 07:02:00h | Komentara: 1

Miroslav Mišković, vlasnik “Delta holdinga”, vrednog vrednog stotine miliona evra, koji je optužen za malverzacije sa privatizacijom putarskih preduzeća, juče je u pauzi suđenja u Specijalnom sudu svog advokata Zdenka Tomanovića više puta zamolio da mu kupi grisine u kafeteriji.

Ogladneo na  suđenju: Mišković juče  ispred suda

Ogladneo na suđenju: Mišković juče ispred suda | Foto: Goran Srdanov

- Zdenko, kupi mi grisine. Grisine, Zdenko - dovikivao je Mišković u hodniku suda dok je njegov advokat stajao u redu na ulazu u kafeteriju. Nakon više molbi, advokat se okrenuo i saopštio svom klijentu Miškoviću da tu može samo da se kupi piće. Ipak, Tomanović nije uspeo ni da završi rečenicu, a Miškoviću je jedna od pravnica u timu njegove odbrane dala “plazma” keks, što je vlasnik “Delte” oberučke prihvatio. Ista pravnica je zatim izašla pred zgradu suda i keks dala i Marku Miškoviću, koji je takođe sa uživanjem pojeo nekoliko štanglica.


Inače, odbrana vlasnika “Delta holdinga” Miroslava Miškovića podneće sledeće sedmice Evropskom sudu za ljudska prava predstavku zbog prekomernog opterećenja Miroslava Miškovića u krivičnom postupku koji se protiv njega vodi u Specijalnom sudu zbog optužbi za zloupotrebe sa putarskim preduzećima. Suđenje se nastavlja danas.
Poslednji komentari
  • nazadnjak Vreme: 07.05.2014 08:01h

    zaista je mišković prekomerno opterećen suđenjem.svi ti papiri,dokazi,svedočenja,veštačenja...pored redovnog posla opterećujući bi bili i za puno mlađe.ZATO DRŽAVO AKO SUDSKI POSTUPAK PODRAZUMEVA HUMANOST miškovića vraćajte u APS i to u samicu u kojoj neće biti preopterećen i imaće vremena na pretek.tako rade u pravnim državama.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP