Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

KRIJE ISTINU

Miškovićev urednik
uhvaćen u laži! (VIDEO)

Autor: N.A. | 14.11.2012 - 20:29:00h | Komentara: 7

Dragan J. Vučićević, glavni i odgovorni urednik i navodni vlasnik dnevnog lista „Informer“, uporno pokušava da prikrije činjenicu da mu je na mestu glavnog urednika „Pressa“, a potom i predsednika Upravnog odbora „Press Publishing Group“, gazda bio vlasnik kompanije „Delta holding“ i najbogatiji srpki tajkun Miroslav Mišković.

Dragan J. Vučićević

Vučićević u društvu Miroslava Miškovića u klubu „Privrednik“, u septembru prošle godine / Foto: Goran Srdanov

Tako je Vučićević u decembru 2010. godine, dok je obavljao visoke funkcije u Miškovićevom „Pressu“, s osmehom na licu u jednom dokumentarcu tvrdio da iza tih novina „ne stoji niko, ni finansijski, ni interesno, ni politički“, da bi juče na društvenoj mreži „tviter“ nemušto pokušao da se opravda.

- Žuta, tadićevska mafija mi je otela „Press“. Sa mesta glodura sam, pod pretnjom otkaza za 250 zaposlenih, otišao još 2010... - napisao je juče na „tviteru“ Vučićević.

Dragan J. Vučićević

Tvitovi Dragana J. Vučićevića | Foto: Twitter

Ostaje nejasno kako je Vučićević, koji ovih dana upire prstom u „medijsku mafiju“, „zaboravio“ da je sa mesta glodura unapređen na mesto predsednika Upravnog odbora „Press Publishing Group“. On je potom baš sa te pozicije, govoreći pred kamerom u dokumentarcu „Mediji u Srbiji - hronika propadanja“ magazina „Status“ , izjavio da iza „Pressa“ ne stoje ni tajkuni ni političari niti bilo koje druge interesne grupe, nego urednici i „jedna fina gospođa iz Novog Sada“.

Prenosimo vam deo transkripta video-intervjua:


„Status“: Ko stoji iza “Pressa”?
Vučićević: Ko stoji iza “Pressa”?
„Status“: Politički...
Vučićević: Pa niko...
„Status“: Interesno...
Vučićević: Niko! Evo, niko! Evo, odgovoriću ti, stvarno niko!
VIDEO> Dragan J. Vučićević u dokumentarcu iz decembra 2010. tvrdio da „niko ne stoji iza ‚Pressa“‘, iako je baš u to vreme bio predsednik Upravnog odbora
„Press Publishing Group“, kompanije u vlasništvu najbogatijeg srpskog tajkuna Miroslava Miškovića.
Podsetimo, Miroslav Mišković je pre nekoliko dana u otvorenom pismu priznao da je pojedinačno najveći vlasnik „Pressa“ i najavio da se povlači iz tog lista. Vučićević je u intervjuu još rekao da „nema ništa protiv toga što se traži otkrivanje vlasnika“.

- Mislim da je to potrebno u Srbiji da bi se prekinula ova priča, zato što ovde uvek postoje teorije da neko stoji iza nekih medija, neko moćan, neki, ne znam, tajkuni... Nije to baš tako. Znate zašto nije tako? Zato što konkretno novine uopšte nisu profitabilan posao u toj meri da bi se tim poslom bavili tajkuni - rekao je Vučićević. Sve to uz osmeh, bez trunke stida.

Krasnićijev portparol nervozan, hoće da bije!

Dragan J. Vučićević

Unervozio se | Foto: Twitter

Nakon što smo otkrili da je Dragan J. Vučićević bio zaposlen kao portparol kontroverznog albanskog biznismena Krasnićija iz Gnjilana, i to u vreme dok je srpskoj javnosti bio poznat kao urednik u listu „Kurir“, glavni urednik i navodni vlasnik „Informera“ se unervozio, pa je redakciji „Alo!“ juče uputio otvorene pretnje putem društvene mreže „tviter“ porukom da će da nas „prebije“.
Poslednji komentari
  • superwsor Vreme: 14.11.2012 21:53h

    zar nije sumljivo kako se neko lako odrice svog kapitala i navodno poklanja svoje akcije zaposlenima u pressu. Dali neko moze da poveruje da ce Miskovic nekome nesto da pokloni. Dali iza Informera stoji Miskovicev novac? Pa vucko je celog zivota tajkunski placenik. A pogledajte APR Press Publishing Group u blokadi na 260 miliona dinara.I ko ce danamiri poverioce? Aoni ladno registrovali novu firmu pod nazivom Marketing i Distribucija i preko nje rade a poverioci neka cekaju i nadaju se da ce jednog dana naplatiti ono sto im duguje press. Bem ti drzavu kad zmuri na takve stjvari.

  • Marko Vreme: 14.11.2012 23:10h

    Uzas, a mislio sam da su bar oni pravi u tom poslu. Jos jedna gamad i poslusnici Miskovica. Uzas, Uzas......................

  • zorzia Vreme: 15.11.2012 07:54h

    a jel ste vi ta banda?kako se prepoznajete?

  • lola Vreme: 15.11.2012 08:20h

    kako ga nije sramota da tako piše do sada u novinama a i on j deo te bande

  • Milanka Vreme: 15.11.2012 08:21h

    Kada je zemlja okupirana nije cudo da takve moralne i intelekrualne nistarije poput Vucicevica dobijaju sansu u medijima. Nije lako ni Miskovicu kada mora da saradjuje sa takvom spodobom. Ja mu ne bi dozvolila ni da mi odrzava bastu u Tolstojevoj.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP