Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

MONSTRUM

"Mislim da je treba ubiti više puta!"

Autor: N.G. - N. N. T. - R. K. | 14.11.2012 - 08:45:00h | Komentara: 32

Darijan Musić, koji se sumnjiči da je preksinoć zverski mučio i ubio manekenku Vladislavu Červenku (25) iz Novog Sada, uhapšen je sinoć oko dva sata posle ponoći na putu Novi Pazar-Kosovska Mitrovica, a policija ga je tako brzo locirala zbog njegove prepiske na "fejsbuku"! Njegov nalog na ovoj društvenoj mreži i ranije je obilovao izlivima mržnje i agresije.

Darijan Musić

Darijan Musić - Čovek koji je priznao ubistvo Červenke

Zajednička akcija Uprave kriminalističke policije iz Novog Sada i novopazarske policije dovela je do hapšenja Darijana Musića. On tokom hapšenja nije nije pružao otpor, a nakon potvrdne identifikacije, Musić je prebačen u Novi Sad na saslušanje gde je policiji ispričao šta se dogodilo u ponedeljak u stanu gde je pronađena njegova devojka, Vladislava Červenko.

Kako nezvanično saznaje alo.rs, Musić je tokom saslušanja imao "prekide filma", te je na momente gubio nit u priči. 

Musićevu lokaciju je, inače, odala "fejsbuk" prepiska na njegovom profilu, nakon čega je i započeta akcija potrage.

Ubio je zbog ljubomore - Červenka i Musić

Ubio je zbog ljubomore - Červenka i Musić | Foto: facebook

Tokom sutrašnjeg dana on će biti odveden na saslušanje istražnom sudiji Višeg suda u Novom Sadu.

Od Vardara, pa do Triglava

Novosadska policija se zahvaljuje svim građanima koji su pomogli u hvatanju Musića, a nakon objavljene fotografije osumnjičenog, policiju su pozivali i iz inostranstva, od Slovenije do Crne Gore.

Beživotno telo Červenke, prekriveno tragovima mučenja, pronađeno je pre dve noći u njenom stanu u Fruškogorskoj ulici u Novom Sadu, da bi kasnije tokom istrage njen bivši dečko Darijan Musić, preko svog Fejsbuk profila priznao Červenkino ubistvo i najavio samoubistvo, jer kako je rekao nije hteo da je ubije, već je to uradio u afektu jer ga je Červenka navodno varala dok je bio u zatvoru.

DARIJAN NA "FEJSBUKU": "Ja mislim da je treba ubiti više puta!"


Darijan Musić je na svom "Fejsbuk" profilu u prethodnom periodu ostavljao poruke u kojima je mogao da se oseti njegov bes, kao i ogorčenost prema životu. Neke od njih nagoveštavale su tragediju koja se desila u ponedeljak kada je ovaj dvadesetpetogodišnji mladić na brutalan način oduzeo život lepe manekenke.

Ovo su neke od njih:

Darijan se vraća iz tuče

Darijan se vraća iz tuče

Odavno sam mrtav, samo smrt nema muda da mi to saopšti...

Al je ladno u pi*du materinu... eh da sam se ranije setio. Ko umre na jesen za njega nema zime.

Što se mene tiče kerovi, ja sam jutros izašao sa robije! Sad je vreme za malo bezumne akcije.

Ona je debela, krajnje ružna, siromašna, nije pametna, niti komunikativna, a opet se bez blama nabacuje M-E-N-I!!! Ja mislim da je treba ubiti više puta!

Subota veče… Vozam se sa bratom… Sve u redu… Međutim, on izađe iz kola da piša u sred neke vukojebine, misteriozno otvara gepek iz neobjašnjivih razloga, kad ono tamo, ne lezi vraže, ni pet, ni šest ubija je*enu lisicu dizalicom za kola… E možda se vožnja ne pretvori u ekskurziju… Ko ne veruje-slike stižu čim mi stigne kabel za aparat…

Moja jedina ljubav, moja žena, drugar, pi*ka, i sve ostalo, Vladislava Červenko je na naslovnoj strani novog CKM-a i objasnila je neke stvari… Nema ponosnijeg super-nad-čoveka od mene.

Darijan

Darijan razgaćen

 1987! Generacijo moja, generacijo Popaja i njegove ku*ve Olive, viteza koje, inspektora Draguljčeta, atomskog kretenskog glavatog mrava, moćnih rendžera i je*ene ciganke Kasandre! Nabijem te na ku*ac!

Voleo da muči i životinje

Smeće se nakotilo, evoluiralo u perfidno, licemerno, dobro prikriveno, nikad veće smeće. Olimpijada laži, egoizma, koristoljublja, samoživosti , svi se takmiče, obaraju rekorde… S*anjima nikad kraja, razočaranjima još manje se nazire kraj. Prijatelji pi*ke, ko i uvek… Samo što to sada nažalost znam. "Bosnom behar probeharao, mene život razočarao (i je*ao za sve pare)…"

Vežbao i pucanje

Vežbao i pucanje

Bože, brate moj sveti… Ubij me, po tvom nepogrešivom mišljenju najstrašnijom smrću… Ubij, neka boli... Ne žali veličanstveni primerak homosapiensa! Ubij, ako ti se ikad učini da počinjem da ličim na ove nove... Fine, fensi studente, sa super modernim ramovima ćoroskopa, opeglane i uštrikane pederske garderobice, ulickanih frizurica punih mirišljavog zejtina, uskih ramena a širokih bokova, što muda nemaju jer im nikad i neće biti potrebna u bednim životima. Ubij me tad, ruke ti se pozlatile Bože brate. Amin

Kako Darijan otvara vrata:
Kao sto sam obećao.... motorna testera... umesto ključa...
http://www.youtube.com/watch?v=do3xtmQ-J5E
 

Poslednji komentari
  • Roki Vreme: 14.11.2012 08:56h

    Obesiti ga bez milosti !

  • Johny Vreme: 14.11.2012 09:37h

    Kolac burazeru,na svaki sekund bi ti zakucavao dok ti kroz usta ne izadje a posle bi te zivog spalio...takvi kao ti nemas ni predstavu kako prolaze na zapadu,a valjda i nasi momci ovde znaju kako se to kaznjava,pa se nadam da ce ti ostatak zivota proteci kao sto je njoj 7 GODINA :* ZA TEBE!

  • Deda Vreme: 14.11.2012 10:38h

    Koja junacina,sta ono napisa na njegovom fejzu?Johny ti imas pravi predlog,podpuno sam saglasan sa tim!

  • ko zna Vreme: 14.11.2012 10:56h

    Strasan je ovaj zlocin, al ni ona nije bila cvece, prvi put kad ju je udario trebala je da ga napusti, al nije. Zasto? Neki ce da kazu ljubav neki bla, bla. Citam u novinama da ju je posle toga obasipao skupim poklonima sto ona sebi nije mogla da priusti. Koliko ste puta videli zgodnu ribu sa nekim ruznim frajerom al punim love, i kad je pitas sto je sa njim nikad ti ne bi rekla da je zbog love, nego sto je on dobar, meden, da on ima neku harizmu, bla,bla.

  • sanja Vreme: 14.11.2012 12:14h

    Ko zna upravu si.......Kakva je to ljubav kad ti trpis batine ????? Nije zasluzila takvu smrt......Zao mi devojke.A za njega nemam reci sta bi napisala.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP