Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

PREPORUČUJEMO VAM

Mislite na letovanje na vreme!

Autor: | 13.05.2013 - 14:56:00h | Komentara: 0

Iako je letnja sezona daleko, treba misliti na vreme o letovanju i koristiti sve prednosti ranog bukinga. Turistička agencija “1 A travel” kao i svake godine, i ove misli na svoje putnike i već je započela prodaju letnjih aranžmana sa popustima ranog bukinga koji dosežu i 40% od sezonske cene.

Fantasia hotel

Iz njihove velike ponude izdvajamo hotel “Fantasia De Luxe” koji se nalazi u mestu Čamjuva, samo desetak kilometara od Kemera ,i kao što mu ime kaže, odmor u ovom hotelu je ravan fantaziji. Sam krajolik koga karakteriše tirkizno more, borove šume i padine Taurusa, doprinosi utisku rajskog mesta, a prelepa bašta hotela je samo još jedan plus. Hotel ima svoju 235m dugu plažu od sitnog šljunka koja ima plavu zastavicu EU za čistoću mora.

Fantasia hotel

Sama Čamjuva je malo mesto sa hotelskim resortima i šoping centrima, tako da je večernja šetnja po ovom gradiću prava stvar za zadovoljenje svih čula.

Agencija “1 A Travel” posebno ističe izuzetno kulinarsko umeće šefa restorana “Palm” koji svakodnevno goste iznenađuje ogromnim izborom kako jedinstvenih tako i tradicionalnih jela turske i mnogih svetskih kuhinja. Za izbirljive, hotel ima i 4 a la carte restorana i barove.


U ovom hotelu nisu zapostavljeni ni najmlađi, a za njih su tu dečiji bazeni sa toboganima, mini klub, animacije, kursevi igranja, mini disko i mnogi drugi sadržaji. I dok deca uživaju, mame mogu da se opuste u prelepom spa centru, a tate na teniskim terenima ili u kuglani. U blizini se nalazi i svetski poznat ronilački centar Adalar.

Fantasia hotel

Nedaleko od hotela je i Fazelis (5km), Olimpos (25km) a i sama Antalija je na samo 50km udaljenosti, tako da i za putnike nemirnog duha Fantasia De Luxe ima odgovor.

Fantasia hotel

Agencija „1 A Travel“ preporučuje ovaj hotel a u ranom bukingu putnicima daje i popuste od čak 20 odsto


Kada se ovaj popust ima u vidu, ako i mogućnost plaćanja ostalog dela aranžmana skoro do polaska na putovanje, onda je jasno zašto je rani buking sve popularniji kod nas.

Potrebno je samo da posetite www.1atravel.rs ili neku od posovnica u Beogradu, Novom Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu ili Lazarevcu.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP