Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

VLASNIK "PINKA"NE DUGUJE SAMO ZA POREZ I DOPRINOSE

Mitrović ne isplaćuje ni plate radnicima!

Autor: Blic | 01.08.2013 - 09:51:00h | Komentara: 1

Željko Mitrović, vlasnik Televizije “Pink”, ne samo što duguje 705 miliona dinara poreza i doprinosa već duguje i svojim zaposlenima najmanje tri plate sa pripadajućim doprinosima.

Željko Mitrović

Željko Mitrović

Jedan od zaposlenih na “Pinku” koji se javio našoj redakciji kaže da njemu Mitrović duguje tri plate, ali da je stanje, ipak, sada mnogo bolje jer im je ne tako davno dugovao čak šest mesečnih zarada.

Naš sagovornik, koji je insistirao na anonimnosti zbog straha da bi mogao da ostane bez posla, objašnjava kako izgleda raditi kod Željka Mitrovića.


- Ako uzmem u obzir da nam je do nedavno dugovao i šest plata, danas i nije tako loše, dužan nam je samo tri. Ali verujte da je ipak teško kad nemaš pojma kada će ti leći novac na račun, a ogromnom broju broj mojih kolega plata na “Pinku” je jedini izvor prihoda od kojih izdržavamo porodice - kaže za “Blic” naš sagovornik i dodaje da je ipak dobro što od Mitrovića dobijaju platu u punom iznosu na račun, a ne minimalac kao u mnogim drugim firmama, kao i da im uplaćuje doprinose na pun iznos zarade.


On dodaje da “velikom broju zaposlenih na ‘Pinku’ ni najmanje ne prija medijski rat koji trenutno vodi sa ‘Blicom’”.


- To je i jedan od razloga zbog kojih sam se javio vama. Ne vole ljudi kada ih neko tera da rade ono što zapravo ne žele. Mnogo je nas na “Pinku” koji su protiv medijske hajke koja se vodi protiv “Blica”, ali i protiv nekih drugih javnih ličnosti u Srbiji, jer u krajnjoj liniji, to ruši i našu reputaciju kao novinara - navodi naš sagovornik.


Od njega saznajemo i da zaposlenima na “Pinku” smeta u što se u nekim prostorijama nalazi ikonografija koja sasvim odudara od slike narodne televizije za kakvu se “Pink” predstavlja. Tako postoje kancelarije u kojima se nalaze portreti nacističkog vođe Adolfa Hitlera, upotpunjeni njegovim najvećom književnim delom “Majn kampf”.

Poslednji komentari
  • DSV Vreme: 01.08.2013 18:24h

    I posle se zali "da ga napadaju i hoce da ga otruju"! Alooooo BIG BOS ,nije dovoljno se kurcit*na televiziji koja i NIJE TVOJA jer si u dugovima do guse ,ali RADNICI MORAJU OD PLATE DA ZIVE ! I ako se jos budes DRCNO pojavljivao u javnosti pomisli mozda nekom sto d"drzi Reflektore" i prekipi!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP