Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

UHVAĆEN: DINKIĆ PRAVI „BEOGRADSKU INICIJATIVU”

Mlađina podvala!

Autor: I. K. - M. D. | 12.09.2013 - 07:02:00h | Komentara: 1

„Beogradska inicijativa“, pompezno najavljena nova politička opcija za glavni grad koja bi trebalo da okupi političare različitih opredeljenja, ali i brojne javne ličnosti u borbi „za modernu i pristojnu prestonicu”, u stvari je još jedan projekat Mlađana Dinkića!

URS pokušao da sakrije kako  stoji iza „Beogradske inicijative“

URS pokušao da sakrije kako stoji iza „Beogradske inicijative“ | Foto: Oliver Bunić

Kako „Alo!” saznaje, ova „građanska” inicijativa zapravo je prepakovani URS, a bivši ministar pokušava na ovaj način da dođe do još nekog procenta glasova. Već prvi test trebalo bi da ima na sve izvesnijim beogradskim izborima sledeće godine.


Sneki Dakić i Neša Klik
u „inicijativi“!

Osim odmetnutog Ostojića, na konferenciji u ime „Inicijative“ danas će, između ostalih, o boljem i modernijem Beogradu govoriti modni stručnjaci Snežana Dakić Mikić i Nenad Radujević iz studija „Klik”, a pridružiće im se i Suzana Grubješić, poslanica i potpredsednica URS-a.

Iako se URS trudio da prikrije ovu činjenicu i da „Beogradsku inicijativu“ lažno predstavi kao nadstranačku organizaciju, ispostavilo se da je sve vrlo trapavo urađeno. Na zvaničnom sajtu RNIDS, koji daje podatke o domenima, kao vlasnik je pre dva dana naveden URS, adresa i matični broj stranke kao i kontakt podaci Bojana Bajčete, kao ovlašćenog lica, koji je bivši direktor G17 plus i predsednik UO Agencije za privredne registre. Međutim, juče su na istom sajtu vlasnički podaci sakriveni!

10. 9. 2012.

10. 9. 2012.

 
- Pokretanjem priče „Beogradska inicijativa“ Dinkić u stvari želi da rebrendira svoj URS i namakne koji glas više i u beogradsku vlast uđe sa tobože novom pričom. Samo se setite da je na prošlim gradskim izborima ostao ispod cenzusa... Svestan je loše reputacije kod građana i želi da napravi služnu „diverziju” kao nekada sa G17 plus, koji se odjednom pretvorio u URS. Gradski izbori bili bi samo prvi test, ali Dinkić planira da ovaj novi projekat gura i na više nivoe - otkriva naš izvor. U URS-u nisu želeli da detaljišu o ovoj inicijativi, samo su nam kratko poručili da dođemo na današnje predstavljanje i da ćemo tu dobiti sve odgovore.

11. 9. 2012.

11. 9. 2012.


Prvi prebeg desio se prekjuče, kada je istaknuti funkcioner Liberalno-demokratske partije Zoran Ostojić objavio da napušta poslanički klub Čedomira Jovanovića i pridružuje se „Inicijativi“. Mada je i on pokušao da zavara javnost rečima da ne prelazi kod Dinkića, u LDP-u kažu da je njegovo isključenje izvesno.

- Puno sreće Ostojiću u URS-u. Svakome u Srbiji je jasno da iza takve odluke ne mogu da stoje politički, nego isključivo lični motivi. Kako što u životu ne možete da sedite na dve stolice, to nije moguće ni u politici, što je Ostojiću mnogo jasnije nego meni, s obzirom na to da je za 20 godina bavljenja politikom prošao kroz više stranaka. Poslednju reč o njegovoj sudbini u LDP-u daće stranački organi - kaže Mladen Bašić, portparol liberala i predsednik njihovog beogradskog odbora.
Poslednji komentari
  • Rester Vreme: 13.09.2013 10:56h

    Ma provaljen je Mladlja odavno,medjuti em sto je finansijski jak,am svaki Srbin ima svoju cenu ,em Mladja ima podrsku sa zapada i to je kraj price!A poruka Aci Vucic glasi :kako te Srbi dignu jos su spremniij da te bace u blato.Cuvaj se Aco sine preletaca!!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP