Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

AMBICIOZNA MIŠELA NIKOLIĆ ZGRĆE DRŽAVNE FUNKCIJE

Moćnoj seki još 72.000!

Autor: R. Ćoralić | 27.02.2015 - 15:30:00h | Komentara: 16

Ovaj mesec bio je više nego uspešan za Mišelu Nikolić, savetnicu potpredsednice srpske Vlade Zorane Mihajlović, jer je uspela da sebi obezbedi još dve funkcije. Tako je, dok se njen brat Danijel Nikolić brčkao u luksuznom letovalištu u Tajlandu, moćna seka postala i član Nadzornog odbora kompanije “Progres” AD, pa će se u njen džep, pored svih ostalih primanja, dodatno slivati svakog meseca “tričave” 72.000 dinara.

Dok joj se bata Danijel Nikolić brčka u Tajlandu, Mišela je ušla  u Nadzorni odbor “Progresa”

Dok joj se bata Danijel Nikolić brčka u Tajlandu, Mišela je ušla u Nadzorni odbor “Progresa”

Dotična dama je sredinom februara imenovana i za člana Saveta za utvrđivanje predloga mera, radi nesmetanog finansiranja izgradnje i rekonstrukcije, održavanja i zaštite državnih puteva, o čemu je “Alo!” pisao. Dakle, brat Danijel obilazi beli svet za velike pare, a njegova sestra za to vreme zgrće državne funkcije i zarađuje pare! U Nadzorni odbor “Progresa” Mišela je, kako nam je potvrđeno, postavljena na predlog Ministarstva privrede.

Danas se konačno vraća u Beograd: Bata Danijel

Danas se konačno vraća u Beograd: Bata Danijel


- Gospođa Mišela Nikolić je kooptirana u Nadzorni odbor dana 11. februara sa mandatom do prve naredne Skupštine. Visina naknade članova određena je odlukom Skupštine i iznosi 72.000 dinara - rečeno nam je u tom preduzeću, uz napomenu da prema Statutu kompanije članove Nadzornog odbora bira Skupština na predlog akcionara.

Osim ljubavi prema poslu, Mišela Nikolić je očigledno i veliki ljubitelj putovanja, kao i njen brat, pa se na njenom Fejsbuk profilu mogu videti slike iz raznih delova sveta, a omiljena destinacija joj je Kina. Danijel Nikolić se, inače, sa svitom klinaca iz Vlade Srbije vraća danas u Beograd, pa će valjda konačno odgovoriti na pitanje odakle im pare za tako luksuzna putovanja. Njegov šef Novak Nedić, generalni sekretar Vlade, do danas nije našao za shodno da odgovori na to pitanje.

Saša Radulović

Saša Radulović | Foto: Emil Čonkić

Saša Radulović: Hteo sam da smenim Mišelu!

Mišelina poslovna karijera očigledno je krenula uzlaznom putanjom još za vreme Mlađana Dinkića, pa je od njegove pomoćnice, obavljajući usput još po koju funkciju, stigla do savetnice u kabinetu potpredsednice Vlade Zorane Mihajlović. Od 28.11.2012 - 4. 7. 2014. bila je i pomoćnik u Ministarstvu privrede, ali nam je Saša Radulović, tadašnji ministar privrede, juče objasnio da je hteo da je smeni!
- Pokrenuo sam postupak za razrešenje Mišele Nikolić sa funkcije pomoćnika ministra privrede. Nju je na to mesto postavio Mlađan Dinkić. Do razrešenja nije došlo jer to nije dozvolio Aleksandar Vučić! Za vreme mandata Saše Radulovića izvršena je analiza rada sektora privrede i privatizacije koji je Nikolićeva vodila, a u kome je zatečen haos - kaže Radulović.

Poslednji komentari
  • radisa Vreme: 27.02.2015 15:37h

    Gospodine, presednice vlade, nuje valjda da Vam je ovo bepoznato?

  • Prle Vreme: 27.02.2015 15:44h

    Sve sve , ali ja bih ubio kuma koji dade ovakva imena deci , pretpostavka da nisu krsteni (Crkva ne prihvata strana imena ) pa ne cude ni postupci . Ali ja njima ne zavidim kratki trenutci slave ipak kostaju kad stigne ceh za sve. Srbija je bogata zemlja koliko su je cerupali i dalje cerupaju dobro i postoji.

  • rale Vreme: 27.02.2015 15:49h

    Ako su kadrovi,neka im !

  • aca Vreme: 27.02.2015 16:45h

    Sammo bahato a vi opet glas za njih.

  • miroslav Vreme: 27.02.2015 17:28h

    Živela Mišela. živeo Vučić, živeo bler......ž..

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP