Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

PALMA PRAVI VODOPAD PROTIV STRESA

Moji vodoskoci igraće Moravac!

Autor: B. Nenković | 14.05.2015 - 07:00:00h | Komentara: 4

Najveći veštački vodopad na Balkanu, visok 14 metara, biće završen najkasnije do 5. juna ove godine, najavljuje Dragan Marković Palma, predsednik Skupštine grada Jagodine, koji je juče za “Alo!” ekskluzivno pokazao projekat tog novog ostvarenja. Radovi su već počeli u parku na Đurđevom brdu. Vodopad, uz koji će turisti odmarati dušu i koji će, kako kaže Marković, lečiti psihijatrijska stanja, imaće dva tobogana široka devet i tri metra.

Dragan Marković Palma

Dragan Marković Palma

- Ja sam to sam smislio! Voda će ići uvis skoro sedam metara. Sa ovim ću potući Beograd po broju turista. Vodopad je po površini od 130 kvadrata sličan fontani Di Trevi u Italiji, ali naš vodopad će biti jedinstven - kaže Marković i dodaje da će pored njega ljudi moći da se leče od psihičkih tegoba samo gledajući u vodu.

 
- Za fontane pravimo muzičku animaciju, tako da će vodoskoci igrati u ritmu moravca i užičkog kola. To mi radi jedan čovek iz inostranstva, a onda ću od mladih u narodnim nošnjama da napravim najduže kolo u Srbiji koje će u sezoni igrati po jedan sat pored fontane. Pretprošle godine imali smo skoro pola miliona turista u Jagodini. Bićemo turistički centar Balkana - otkriva Palma svoje zamisli.

Na pitanje odakle novac za nove projekte u vreme sveopšte krize, odgovara da se mnogo štedi! U Jagodini, tvrdi, niko od funkcionera ne vozi službeni automobil, a članovi gradskog veća ne primaju nadoknadu.

U Jagodini nema stresa


- Kod nas nema stresa. Nemamo nijednog komunalnog policajca. Vidite u Beogradu šta rade sa ljudima zato što nemaju 100 dinara da plate kartu. Prete im i tuku ih pendrecima kao da su najgori kriminalci i teroristi. Pa još hoće da uvedu u obaveznu opremu i biber sprej. Nemamo mi ni pauka koji nosi vozila. To je sve stres za ljude, a mi smo protiv toga - kaže Palma!

Poslednji komentari
  • ali imamo Vreme: 14.05.2015 08:32h

    cenovni stres od komunalija i ostalih globa, to ne leci ni Nijagarin vodopad.

  • S Herceg N Vreme: 14.05.2015 10:28h

    Da li je neko obratio paznju,sta je ovaj Arkanovac rekao u emisiji Ami G show?Rekao je da u "njegovim"fontanama nema jedne boje,zato sto ta boja nije "srpska".Da je ta boja jedne male skupine ljudi.Mislio je na muslimane,dakle na zelenu boju.Takva fasisticka i sovinistiska izjava nije se mogla cuti ni ' 90-ih.Gdine Palma,muslimani nisu mala skupina ljudi,vec ih ima milijarde.Onda obojite u drugu boju sve sume oko Jagodine i sve parkove u Jagodini.

  • maks Vreme: 14.05.2015 10:33h

    Nemate komunalnu policiju, al vam zato kafici kriminalaca rade do ranih jutarnjih sati, nemate pauka , ali zato parkira ko gde stigne pa invalidi ne mogu ulicu da predju od bahatih vozaca!Pitaj gospodine Palma ove sto rade u ``logoru`` ( naziv za firme iz Italije) da li oni rade bez stresa?

  • zo Vreme: 15.05.2015 12:13h

    Gospodine S Herceg N ocigledno niste shatili poentu onogo sto ste videli i culi. Palma je aludirao na lgb populaciju tj na gej populaciju. A poznato je koliko ih voli i td. Tako da to o muslimanima ne pije vodu i nije tacno. Takodje svidja mi se komentar maks.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP