Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

STRAŠNO!

“Molotovljevim koktelom” na policiju u Nišu!

Autor: Branko Janačković | 31.10.2014 - 15:00:00h | Komentara: 0

Nepoznati počinilac bacio je 30.oktobra oko 22.45 časova “molotovljev koktel” na parking policijske stanice Pantelej u Knjaževačkoj ulici, ali u eksploziji flaše za zapaljivom tečnošću srećom nije bilo ni povređenih ni materijalne štete, saznaje “Alo”.

Mesto incidenta

Mesto incidenta | Foto: Branko Janačković

Prema prvim i nezvaničnim, informacijama napadač je sa još jednim saučesnikom koji mu je čuvao stražu, došao iz pravca ulice Dragiše Mišovića da bi, sa dvadesetak metara udaljenosti bacio staklenu flašu zapremine litar i po u pravcu zgrade Policijske stanice Pantelej.


-Međutim, flaša je udarila u granu drveta pa se tečnost zapalila još u vazduhu. “Molotovljev koktel” je pao na beton, na metar, dva metra od parkiranog policijskog automobila marke “pežo”. Policija istražuje da li je meta bilo policjsko vozilo, ili možda zgrada policije.
Međutim, budući da taj isti parking koriste osim policije, i stanari zgrada u Knjaževačkoj ulici 126 do 128, istragom se proverava i da li je možda meta bilo vozilo nekog stanara. U utvrđivanju motive i identiteta napadača, nijedna mogućnost se ne isključuje jer se nešto ovako do sada nije desilo, kaže za “Alo” izvor blizak istrazi.

Policija je brzo reagovala, napadač je uočen i za njim je odmah krenula potera. Ali, uspeo je da pobegne u mračnim sokacima naselja Durlan. Ostaci flaše i uzorak tečnosti poslati su na analizu a istraga je u toku.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP