Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

VUČIĆ PORUČUJE KARIĆU

Možeš da se vratiš, ali u pritvor!

Autor: Blic | 12.03.2015 - 22:09:00h | Komentara: 3

Aleksandar Vučić nema „ništa protiv da se Bogoljub Karić vrati u Srbiju”, ali ističe da će „prvo morati da ode u pritvor, a onda na sudu da dokaže svoju nevinost”.

Svaka  čast, Vučiću

Aleksandar Vučić | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Ovo je predsednik Vlade Srbije rekao svojim najbližim saradnicima komentarišući medijske najave o povratku Bogoljuba Karića u Srbiju.

Karić je u intervjuu za TV Pink poručio iz Moskve da bi se vratio, ali samo ako se protiv njega ukine optužnica. On se tereti da je oštetio “Mobtel” za više od 60 miliona evra i u bekstvu je od 2006. godine.

- Zakon u Srbiji važi isto za sve, pa i za Bogoljuba Karića. On slobodno može da se vrati u Srbiju, a sud je jedino mesto gde se može utvrditi da li je kriv ili ne. Zato nije realno ukidanje optužnice protiv Bogoljuba Karića - kaže jedan od najbližih saradnika premijera za “Blic”.


Kako „Blic“ prenosi, Karić ima podršku za povratak u Srbiju kako pojedinih savetnika predsednika Tomislava Nikolića, tako i predstavnika opozicionih stranka kojima je godinama finansijski pomagao, ali i pojedinih medija, koji to rade iz čistog materijalnog interesa.


- Znamo da je jedan od savetnika predsednika Nikolića bio u Moskvi zajedno sa ekipom TV Pinka kada je napravljen intervju sa Karićem, ali i da on ima podršku stranaka iz opozicije. Zato je Karić tako lepo govorio o njima u intervju, dok je za svoj progon krivio samo bivšeg premijera Vojislava Koštunicu. Sve ovo samo predstavlja dodatni pritisak na premijera Vučića, ali to, na žalost mnogih, neće promeniti činjenicu da će Karić ako se vrati morati da se suoči sa zakonom - kaže sagovornik "Blica".

Poslednji komentari
  • gordanaj Vreme: 12.03.2015 22:50h

    Bogoljub Karic je stvorio Mobtel. Država je od Mobtela zaradila milijarde eura od plaćenih poreza, raznoraznih doprinosa i na kraju same prodaje . Hiljade zaposlenih u Mobtelu je izdržavalo svoje porodice platom zaradjenom u Mobtelu.. Deset godina traje istraga za iskonstruisanih 60 miliona za koje pišete da drzava trvdi da je Bogoljub oštetio Mobtel. A dokaza nema. Bogoljub je potreban nezaposlenima Srbije. I to što pre...vremena za čekanje namamo...čekamo najboljeg poslodavca koji nikad nikog nie otpustio, a radilo se i zaradjivalo...

  • ana Vreme: 13.03.2015 01:18h

    pritvor "je pun šipšipova" koji slobodno šetaju Srbijom posle razbojnistava na Kosovu .Zasto su oni van zakona kad treba da odgovaraju i kad ne plaćaju sve sto drugi plaćaju a u Zakonu kad treba da dobiju pasoše?

  • Драгомир Vreme: 13.03.2015 06:29h

    То се каже ДА ВИ СРБИ ИЗ СРБИЈЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА КОМАНДУЈЕТЕ СВОЈОМ ДРЖАВОМ!Да је то неки србин из Босне он никада не би ни био протеран!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP