Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

ASISTIRAO MINISTRU DA OTVORI PARČE PUTA

Mrka i dalje preseca vrpce!

Autor: Ekipa Alo! | 05.09.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Iako je razdužio ministarsku palicu, bivši ministar saobraćaja Milutin Mrkonjić nije se odrekao obilaska infrastrukturnih gradilišta, te je juče svom nasledniku Aleksandru Antiću asistirao pri otvaranju novoizgrađene deonice auto-puta Subotica-Beograd, pre isključenja za Temerin.

Da inženjer Mrkonjić nije davao rokove, ne znam da li bismo uspeli da izvedemo sve ove radove, pohvalio prethodnika ministar Ant

Da inženjer Mrkonjić nije davao rokove, ne znam da li bismo uspeli da izvedemo sve ove radove, pohvalio prethodnika ministar Antić

Time je u saobraćaj pušteno 3,7 kilometara desne glavne saobraćajnice, koja je deo projekta izgradnje dela autoputa E-75, u severnoj zoni Novog Sada, čija je ukupna vrednost 40 miliona evra.


Ministar Antić je istakao da se završetkom ove deonice dobija auto-put od Subotice do mosta Beška u punom profilu i ujedno zahvalio svom prethodniku Mrkonjiću na inicijativi i aktivnostima vezanim za taj projekat.

- Da inženjer Mrkonjić nije davao rokove, ne znam da li bismo i u ovoj dinamici uspeli da izvedemo sve ove radove - rekao je Antić. Novopečeni ministar je, ipak, imao i jednu zamerku, koja se odnosila na signalizaciju na isključenju za Novi Sad. On je dodao da je kao građanin više puta ukazao na taj problem direktoru “Puteva Srbije” Zoranu Drobnjaku, a da mu je sada kao ministar i dao nalog da to pitanje što pre reši.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP