Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

SUZANA PERIĆ PONOVILA MINISTRA

Mrka kao Đorđo Armani!

Autor: B. Majdarević | 12.12.2012 - 00:24:00h | Komentara: 3

Ako je verovati Suzani Perić, ministru saobraćaja Milutinu Mrkonjiću na stilu oblačenja mogu da pozavide i svetski modni magovi!

Radno odelo „lakost“: Mrkonjić na gradilištu

Radno odelo „lakost“: Mrkonjić na gradilištu | Foto: Zoran Ilić

Iako ne odustaje od proverene kombinacije - tamne „lakost“ majice i crnih pantalona - na njegovom autfitu angažovala se i čuvena srpska stilistkinja! Kako „Alo!“ saznaje, ona je Mrku nedavno ponovila komadima čuvenog brenda, a u razgovoru za „Alo!“ socijalistu je uporedila sa modnom ikonom Đorđom Armanijem!

Firmirane  stvari prave i u  socijalističkim  bojama:  Ministar na  terenu

Firmirane stvari prave i u socijalističkim bojama: Ministar na terenu | Foto: FoNet - Božidar Petrović

Mrka: Imam više od 100 „lakost“ majica!

Ministru Mrkonjiću polaskalo je što ga je Perićeva uporedila s Đorđom Armanijem.
- Sve je u pravu žena! (smeh) Sa mnom je lako za poklon, svi moji dragi prijatelji mi kupuju „lakost“ majice, sad ih imam preko 100! Držim se svog stajlinga, ne odustajem! Evo, i sad sam na gradilištu, kako da radim u nečemu utegnutom - poručio je Mrka za „Alo!“.

Čuvene majice sa krokodilom koje su vrhunac svoje popularnosti u Srbiji dostigle baš zahvaljujući Mrkonjiću, umesto ministra obično kupuju njegovi saradnici. Međutim, prema saznanjima našeg lista, majice sa krokodilom je u jednoj od ovlašćenih radnji tog brenda za ministra pazarila i proslavljena kreatorka Suzana Perić.

- Ovi njegovi obično uzmu po nekoliko majica tamnijih tonova. Jednom je u kupovinu za njega čak došla i Suzana Perić. Nije bila sigurna u vezi s brojem, ali smo mi znali da nosi osmicu jer je naša stara mušterija. To je za broj manje od maksimalne veličine, a iako se ministar redovno oblači kod nas, ne sećam se da je ikada uzeo nešto u življim bojama - kaže za „Alo!“ prodavac u jednoj od ovlašćenih beogradskih „lakost“ radnji.

Osim „lakost“ majica,  Mrkonjić preferira crno, baš kao i slavni kreator

Osim „lakost“ majica, Mrkonjić preferira crno, baš kao i slavni kreator | Foto: Rajko Ristić

Mrkonjiću saradnici podjednako kupuju majice sa kratkim i dugim rukavima, a cena je, kažu zaposleni, skromna - oko osam, odnosno 12.000 dinara po komadu.
Perićeva je za „Alo!“ potvrdila da je i sama upotpunila Mrkinu krokodilsku kolekciju i primetila da nijedan srpski političar nije tako dosledan sopstvenom stilu.

Obnovila Mrkinu kolekciju:  Suzana Perić

Obnovila Mrkinu kolekciju: Suzana Perić

- Ja Mrku zaista mnogo volim i tom kupovinom sam htela da mu učinim plezir, kakav on nama stalno čini svojim odličnim raspoloženjem. On je pronašao svoj stil, ono što mu najbolje pristaje i time je sigurno više u trendu nego njegove kolege koje pošto-poto jure najnovije modne trendove. Videli ste da poput ministra i modni mag kakav je Đorđo Armani uvek nosi crno jer mu to najbolje stoji - uporedila je Perićeva. Poznata kreatorka sarađivala je i sa Mrkonjićevom lepšom polovinom Anom Bekutom, a ljubav ministra i pevačice je, kaže, posebno inspiriše.

Đorđo Armani

Đorđo Armani

- S Anom imam dugogodišnju saradnju, otvorila je i moju reviju i zaista je predivno raditi s takvom damom. Oboje ih obožavam i šta god drugi pričali, oni se zaista vole i divno je biti svedok takve ljubavi - kaže kreatorka za naš list.
Poslednji komentari
  • Чича из Шумадије Vreme: 12.12.2012 09:20h

    Докле бре ова дртина да нас замајава, кад сам не види да је досадан, прво са ликом и делом друга Милошевића, сада нас смара са Бекутом, изиграва плејбоја, да није Томе и компаније, давно би прднуо у шишу, баз је узор младима и то дуго, дуго.

  • joca Vreme: 12.12.2012 10:42h

    u modu se ne razumem...ne zanima me sta ko nosi..al zar mi nemamo nekog mladjeg i boljeg strucnjaka od ovog starca????pa slikate ga svaki dan ko da je on izmislio tocak..pa dosta vise..neznam i njega koko nije sramota??toliki mladi nezaposleni ..skolovani..idu preko da se dokazuju a ovde vece staraca zaselo i slikaju se samo......zamisli sad da dzajic igra fudbali ili neznam tamo z.vujovic rukomet..tvoje je bato bilo i proslo dokle mislis vise

  • s mile Vreme: 12.12.2012 11:10h

    Iskreno recite koliko vam placa ovaj mamurni cica za ove gluposti? Tuzna Srbijo, vidi ko nam je ministar. Covek deluje nezdravo. Veoma oronuo, sav je podbuo i iskreno se bojim za njegovo zdravlje. Znam necete ovo objaviti a trebali bi da narodu otvorite oci. To vam je duznost.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP