Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

MINISTAR NAPUSTIO KUĆU VLASNIKA „MEGATRENDA“

Mrka se
preselio kod Ane!

Autor: Ekipa Alo! | 03.03.2013 - 18:23:00h | Komentara: 17

Narušeni odnosi sa vlasnikom Univerziteta “Megatrend” Mićom Jovanovićem koštali su ministra za saobraćaj Milutina Mrkonjića ne samo 27 godina prijateljstva, već i krova nad glavom. Tako je, nakon što je profesor Jovanović obelodanio priču da Mrkonjić sa ljubavnicom, folk pevačicom Anom Bekutom, u njegovoj kući živi godinu i po i da ne želi da se iseli, aktuelni ministar juče počeo da iznosi stvari iz vile na Senjaku.

Mrkonjić

Stvari koje pripadaju Bekuti i Mrkonjiću prenete su u njen stan na Vračaru, u kojem će ovaj par živeti

Za selidbu je očigledno bila zadužena pevačica, koja je juče oko podneva u kuću stigla sa članovima svoje porodice. Oni su doneli kartonske kutije kako bi spakovali stvari za selidbu. Nakon izvesnog vremena, iz dvorišta je izašao mlađi muškarac koji je izneo pune kartonske kutije, putne torbe i kese, stavio ih u svoj automobil i odvezao ih. Za to vreme, pevačica je ostala u kući pakujući ostatak stvari, da bi posle jednog sata došao kombi za prevoz, ušao u dvorište i parkirao se tik ispred ulaza u vilu kako bi jednostavnije mogli da popakuju stvari, što je zabeležio i naš paparaco.
Kako “Alo!” saznaje, stvari koje pripadaju Bekuti i Mrkonjiću prenete su u njen stan na Vračaru, u kojem će par živeti u narednom periodu. Inače, Bekuta je nedavno kupila susedni stan i proširila svoj životni prostor, tako da ona i njen pratilac, državni funkcioner, neće morati da se “stiskaju”, već će imati komfor na koji su navikli. U želji da proverimo informacije do kojih smo došli, ali i da čujemo da li im je selidba teško pala, pokušali smo da stupimo u kontakt sa Bekutom i Mrkonjićem, ali nijedno nije odgovorilo na naše pozive i poruke do zaključenja ovog broja.

Ana Bekuta

Mića Jovanović: Otišli su bez pozdrava 

Nakon što smo uslikali selidbu, pozvali smo Miću Jovanovića da ga pitamo da li su mu se kojim slučajem javili njegov “drug” Mrkonjić i pevačica Ana Bekuta da ga obaveste da napuštaju njegovu kuću.

Rođendan rektora, Miće Jovanovića!

Mića Jovanović | Foto: Vesna Lalić

- Očekivao sam da će posle godinu i po besplatnog stanovanja Mrka imati toliko dostojanstva i vaspitanja da me pozove i da se zahvali, kao i da me obavesti da napušta moju kuću. To se, nažalost, nije dogodilo - izjavio je za naš list vlasnik Univerziteta “Megatrend” .

Poslednji komentari
  • ZORANA Vreme: 03.03.2013 20:44h

    KAKO SU OVO DVOJE LJUDI NISKO PALI!ZAISTA SE VISE NICEMU U ZIVOTU NECU IZNENADITI...OVO JE NESTO NEZAPAMCENO!NAJGORE JE STO NJIH DVOJE ZBOG SVEGA UOPSTE NEMAJU SRAMA????!!!!

  • Dada Vreme: 03.03.2013 22:16h

    komunistička posla

  • mare Vreme: 03.03.2013 22:19h

    Mrkonjića hitno razrešiti dužnosti ministra. Širiti takav nemoral, ono razmetanje cvećem kod Lee Kiš nije primereno prema građanima Srbije. Neka moralni, tradicionalni građani više ne popuštaju pred šljamom, neka ih mediji ne veličaju. Kraj nemoralnim političarima i raskalašnim pevaljkama.

  • nikola Vreme: 03.03.2013 22:41h

    Gledao ivkovu slavu pa permutovao dane u godine ,mozda bio jampi.

  • ljubisa Vreme: 03.03.2013 23:40h

    narod bi trebao da kazni mrkinu stranku, jeb.. ti stranku kad je mrka 3.čovek te stranke

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP