Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

ALO! RAZGOVARAO SA LEKARIMA KOJI SU OBIŠLI VOJISLAVA ŠEŠELJA

Mučna poseta Tribunalu

Autor: R. Briza | 04.11.2014 - 07:02:00h | Komentara: 7

Zdravlje Vojislava Šešelja, lidera srpskih radikala, ozbiljno je ugroženo, ima metastaze raka na jetri, prošle godine operisan mu je rak debelog creva, boluje od srčane bolesti, ima astmu, alergije, a ugrađen mu je defiblirator kako bi sprečio infarkt srca, saznaje „Alo!“ od lekara koji su ga nedavno posetili u Hagu.

Vojislav Šešelj

Vojislav Šešelj | Foto: AP

Iako oni nemaju mogućnost da zahtevaju da se Šešelj leči u Srbiji ili bilo gde drugde, saglasni su da on mora da bude lečen! Iz Haga su poneli gorak ukus, jer su za svu medicinsku dokumentaciju morali da mole, a snimke nisu ni dobili! A imaju i dokaz da Šešelju nisu rađene neophodne kontrole na tri meseca posle operacije kancera na debelom crevu.


- Bila je neprijatna cela ta priča dok smo čekali nalaze. Bukvalno smo ih molili za svaki dokument. Šešelju je prošle godine urađena operacija karcinoma debelog creva i nisu mu rađane neophodne kopntrole. Evo već 15 dana čekamo rezultate PET skenera kako bi se utvrdilo da li još negde ima metastaze. Loše se osećam kao lekar i zbog saznanja da se Šešelj žalio na zdravstvene tegobe, a da mu nije omogućen pregled - kaže prof. dr Predrag Rebić, član lekarskog tima koji je nedavno pregledao Šešelja.

- Šešelj je rekao da se ne žali na tretman civilnih lekara, ali da mu je nezamislivo da posle doze hemioterapije boravi u samici bez prozora. On odbija da na takav način primi preostalih 11 doza. Izolacija u koju stavljaju Šešelja posle hemioterapije je čista glupost – navodi on.

Šešelj: Bolja hrana u Zenici!


Kako „Alo!“ saznaje od lekara, bez obzira na sve zdravstene probleme koji ga muče, Šešelj je psihički stabilan.
- Energija mu je potpuno ista kao pre. Sad nam je šaljivo rekao da nema s kim da priča, jer su svi u pritvoru u depresiji. Malo se žalio i na hranu uz komentar da je ona u zeničkom zatvoru bila bolja - priča nam jedan od lekara koji su posetili Šešelja.

Poslednji komentari
  • zara Vreme: 04.11.2014 08:23h

    STRASNO! GDE CE IM SAVEST? LJUDI UCINITE SVE DA GA SPASITE. OVO JE STARSNO! PA KAKVI SMO TO LJUDI! PSE LUTALICE SPASAVAJU A VIDI STA RADE SA LJUDKSIM ZIVOTOM, COVEK JE I IMA PORODICU. GDE CE VAM DUSA!!!?

  • Драгомир Vreme: 04.11.2014 08:48h

    Пропали политичар!Човек без компаса!Није првина да је на робији због свога језика!Суд га пустио а он није хтео?Ни да дотрчи да буде међу својом породицом?Рекох ... ЧОВЕК БЕЗ КОМПАСА!

  • Dejan Vreme: 04.11.2014 08:55h

    Znate kakvi su ti holanđani ? Protestanti i nakaza od morala . Nije ni čudo što se to događa i ne samo Šešelju . Čudi me samo naša vlada . A mnogo toga bi se moglo još napisati :

  • 021 Vreme: 04.11.2014 09:15h

    Toje zapadna demokratija,tako oni uništavaju ljude svojim slobodama i svojom demokratijom.Taj zapad su gola g... i ništa drugo,u Haškom sudu /čast izuzecima/ su sve sami i,kriminalci,američki i prozapadni fašisti koji nemaju blage veze sa pravdom,tim istim bi trebalo suditi.

  • Срђан Vreme: 04.11.2014 19:59h

    Е мој Драгомире,бивши Србине!Ти ћеш неком да судиш,једном четничком војводи.Срам те било! Шта си бре ти учинио у животу,Шешељ је доктор права,разбио је у парампарчад лажну хашку оптужницу,која је написан у кабинету Зорана Ђинђића.Бруко српска. СЛОБОДА ШЕШЉУ-СЛОБОДА СРБИЈИ,И КОСОВО И РУСИЈА!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP