Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

SEAD ŠAĆIROVIĆ NAPUSTIO ZUKORLIĆA

Muftijin jastreb postao pile!

Autor: V. P. | 25.04.2015 - 07:00:00h | Komentara: 2

Sead Šaćirović, svojevremeno jedan od glavnih „jastrebova“ muftije Muamera Zukorlića, napustio je Bošnjačku demokratsku zajednicu i zaposlio se u opštini Novi Pazar kojom upravlja SDP Rasima Ljajića. Šaćirović je poznat po tome što je pretio srpskoj policiji na protestima pre pet godina, nazivajući njene pripadnike četnicima i koljačima.

Srpsku policiju nazivao četnicima i koljačima: Sead Šaćirović

Srpsku policiju nazivao četnicima i koljačima: Sead Šaćirović

Prema informacijama koje su za „Alo!“ potvrđene u izvorima bliskim SDP-u, Šaćirović će raditi u informativnoj službi opštine, a Zukorlića je napustio zato što se njegova stranka u poslednje vreme našla u velikim finansijskim problemima. Prema ovim izvorima, Šaćirović nije jedini, i ovih dana se očekuje još prebega iz muftijinog okruženja.


- Muftija nema para kao nekada i trenutno je u situaciji da ga napuštaju i najodaniji saradnici. Takav je slučaj i sa bivšim hodžom Šaćirovićem, koji se za redovnu platu okrenuo na drugu stranu, bez obzira što je nekada bio najglasniji među fanatičnim pristalicama Zukorlića - tvrdi naš izvor.

Ostavio Muftiju, prešao kod Rasima: Rasim Ljajić i Muamer Zukorlić

Ostavio Muftiju, prešao kod Rasima: Rasim Ljajić i Muamer Zukorlić


Svoju političku karijeru, ovaj bivši hodža, započeo je čuvenim govorom tokom protesta 2010. u Novom Pazaru, koji su organizovale pristalice muftije Muamera Zukorlića zbog spora sa Gradskom uprvom oko gradnje lokalnog vrtića. Šaćirović je ispred pripadnika policije održao veoma zapaljiv govor.

- Vi ste klali po Bosni, vi koljete po Kosovu, vi hoćete to i ovde da radite. Upamtite da to ne možete ovde da radite! Moja glava može da ode, ali vi ovaj narod ne možete da ubijete nikad. To upamtite, gospodo četnici! Upamtite što vam kažem, ja Sead-efendija - poručio je Šaćirović policajcima tokom protesta.
Poslednji komentari
  • mr Vreme: 25.04.2015 07:39h

    Nije se on promenio,nego se natovario na budžet i grbaču poštenog i radnog naroda RS, mladi, pošteni i školovani ljudu čame na birou rada.Srbijo, probudi se.

  • Admir Vreme: 26.04.2015 10:05h

    Ja sam mislio da je vlada donela odluku da nema zaposljavanja u lokalnim samoupravama. Postoji li objasnjenje za to. Kakva je to usteda ako se nekome preti sa otkazima a sa druge strane se uposljavaju novi radnici.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP