Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

IMAJU GDE DA PRENOĆE

MUP obezbedio
smeštaj za porodicu Matić!

Autor: Tanjug | 14.11.2012 - 22:57:00h | Komentara: 1

Po nalogu ministra unutrašnjih poslova i premijera Srbije Ivice Dačića u toku večeri obezbeđen je smeštaj, u hotelu MUP-a na Bežanijskoj kosi, za četvoročlanu porodicu vatrogasca Zorana Matića, a tom prilikom je saopšteno i da su građani, koji su prilikom protesta zbog iseljenja te porodice privedeni, pušteni iz policijske stanice.

Načelnik Sektora MUP-a za vanredne situacije Predrag Marić rekao je Tanjugu da je po nalogu Dačića obezbeđen smeštaj za Zorana Matića, njegovu suprugu i dvoje dece, u samačkom hotelu na Bežanijskoj kosi, u koji su smešteni nešto posle 21 sat.

- Za sada su smešteni u četvorokrevetnoj sobi, a nadamo se da ćemo u narednom periodu uspeti da osposobimo jedan stan u hotelu, dok se ovaj sudski postupak ne okonča, kako bi bar bili na toplom - rekao je Marić.

On je dodao da će učiniti sve da im boravak u hotelu MUP-a bude što je moguće više olakšan i napomenuo da su građani koji su danas privedeni, prilikom protesta zbog iseljenja Matićević, pušteni iz policijske stanice.

Matići

Matići prilikom iseljenja | Foto: Oliver Bunić

- Dobio sam informaciju da će se postupiti po tome da se vidi da li je bilo prekoračenja ovlašćenja od lica koja su tamo radila, ali to je policijski deo priče i videćemo kako će to ići - rekao je Marić.
Vatrogasac Matić, čija je porodica ranije danas iseljena iz stana u Višnjićevoj 9 na Dorćolu, rekao je Tanjugu da je prezadovoljan što se Dačić pobrinuo za njegovu porodicu, kako ne bi ostali na ulici.
- Veoma sam zahvalan i zahvaljujem u ime svoje porodice na smeštaju - rekao je Matić i dodao da je u toku sudski proces u vezi stana iz koga je danas iseljen i da je to priča koja tek treba da dobije konačan epilog.

Matići

Rada Matić u hodniku zgrade | Foto: Oliver Bunić

On je napomenuo i da je njegova supruga, kojoj je prilikom iseljenja pozlilo, izašla iz bolnice, na svoj zahtev, i da se oseća mnogo bolje.
Poslednji komentari
  • Бобан Милетић Бапси Vreme: 15.11.2012 08:51h

    Осим свог имена , презимена и надимка немам више чиме да подржим породицу Матић - нажалост !!! Али , свеједно желим им сву срећу овог света ... да се њихови проблеми што пре реше , мада чисто сумњам - дај Боже да грешим ?! Ивице Дачићу , пут под ноге , па назад у Србију , док се ти проводиш по свету , док нас Вучић замлаћује јуче са овим , данас са оним ( као прислушкивања , као хапшења , Звезда - Џајић , очекујем га и у ПРЕЉУБНИЦИМА на ТВ Пинк , а што не би могло (?!) ) , за то време полиција брутално хапси комшије , а нарочито комшинице породице Матић ( уопште не сумам да су у праву и да су добри људи , нема данас у Србији већег признања , уствари није га никад ни било , него да те цене комшије - то је мерило успеха , све су остало ТРИЦЕ и КУЧИНЕ ) !!! Питом смо ми народ , ћутимо , трпимо , али кад планемо ... не бих никоме пожелео да то искушава ... пробали су својевремено и Аганлија , Кучук - Алија , Мула Јусуф , Мехмед Фочић - ага ... па се завршило ... како се завршило !!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP