Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

POSEBNO POZIVA IMUĆNE

Muta Nikolić uplaćuje 100.000 dinara
za malu Tijanu i poziva sve na akciju!

Autor: B.Nenković | 04.04.2013 - 19:50:00h | Komentara: 1

Trener košarkaškog kluba „Radnički“ iz Kragujevca, Miroslav Muta Nikolić, uplatiće na račun Tijane Ognjanović 100.000 dinara. Muta je istovremeno pozvao sve Kragujevčane i navijače koji u subotu dolaze na utakmicu Radničkog protiv Mega- Vizure da odvoje koliko mogu za lečenje male Tijane.

ff

Deca su nešto najvrednije što imamo: Miroslav Muta Nikolić | Foto: Aleksandar Dimitrijević

- Prek sam, ali emotivan čovek. Ta prekost, međutim ne važi u roditeljstvu. Deca su najvrednje što imamo i moramo da ih zaklanjamo, kako svoje rođeno potomstvo, tako i decu drugih ljudi - rekao je strateg Radničkog iz Kragujevca.


Muta je sve ljubitelje košarke pozvao da u subotu dođu sat ranije pre utakmice i prilože koliko mogu. Posebno je pozvao imućnije Šumadince da uplate novac na račun porodice Ognjanović.

Tijana Ognjanović

Tijana Ognjanović

- Posebno pozivam one koji ulaze na službeni ulaz hale „Jezero“ da se odazovu akciji. Mnogo je običnog sveta koji bi uplatio, ali nije u mogućnosti. Mi koji imamo više, treba više i da priložimo. U Kragujevcu smo imali bolno iskustvo sa izgubljenim životom Danice Ćirković. Možda njeno srce ne bi popustilo da se nismo mnogo premišljali, i kao narod i kao država, poručuje Muta Nikolić.


Šef stručnog štaba kragujevačkog Radničkog kaže i da se nada da će u skorijoj budućnosti „ država naći rešenje da određenu sumu novca stavi na raspolaganje za najosetljivije pitanje jedne nacije- život i zdravlje dece“.

Povezane vesti:

Poslednji komentari
  • seljak Vreme: 04.04.2013 21:28h

    Bravo Muta, uvek si bio veliki covek. Maloj Tijani zelim svu srecu ovog sveta i da je Bog cuva. Alavoj vlasteli zelim sto pre da sidje sa vlasti jer i na ovoj muci pune budzet putem PDV.a a radi svojih potreba. Sram da ih bude,na svaki nas dinar pomoci uzimaju jos 20 %.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP