Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

EPILOG ISTRAGE „NESTANKA“ MANEKENKE MINE MILENKOVIĆ (21)

Muvala taksistu, pa
tražila da je pretuče!

Autor: Bojana Jelovac | 02.07.2013 - 10:52:00h | Komentara: 6

Celih 39 sati, koliko je trajao njen navodni nestanak, manekenka Mina Milenković (21), kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, provela je kod jednog beogradskog taksiste u naselju Resnik. Istragom je konačno razrešeno da manekenka nije bila ni silovana, ni oteta, ni pretučena i da je sve izmislila u nameri da vrati bivšeg dečka. Po svemu sudeći i sama je bila svesna da je imala puno sreće što je taksista bio normalan mladić, jer je od početka negirala da on ima bilo šta sa onim što joj se navodno „dogodilo“.

Mina Milenković

Popila litar votke, pa izašla na ulicu: Mina Milenković | Foto: facebook

 

Milenkovićeva zaustavila mladića na ulici i tražila da je odvede kod njega u stan. Kada je pokupila stvari, taksisti je rekla da ide, ali
da joj treba usluga - „da joj lupi par šamara“

Da podsetimo! Navodni zaplet je počeo 21. juna (u noći između petka i subote) kada je Mina došla na splav „River“, čiji je suvlasnik njen bivši dečko Aleksandar Ć. (32). Kako je njena drugarica Angelina ispričala za „Alo!“, Mina je pokušala da razgovara sa bivšim, ali joj je on rekao da ima obaveza i da mogu sutra tokom dana da pričaju, što je Minu naljutilo i posle toga ona je izjurila napolje. Milenkovićeva je zatim sela u svoj „reno klio“ i prilikom isparkiravanja oštetila nekoliko taksi automobila. Nakon toga je izjurila i peške otrčala ka Starom sajmištu.

Mina Milenković

Mesto gde je nađena nestala devojka | Foto: Dimitrije Goll

- Dok su prijatelji pokušavali da je dobiju na mobilni, ona je zapravo zaustavila taksi i na pitanje taksiste kuda, odgovorila: „Kod tebe!“. Iako je mladić bio zbunjen, Mina je nastavila da ga šarmira, pa je s obzirom na to da nije oženjen i da živi sam, ipak na kraju odvezao svojoj kući. Međutim, kada su završili sa večerom, Mina je što bi se narodski reklo, legla na krevet i zaspala ko klada... Ni tokom narednog dana koji je provela tu, ne samo da nije bilo navodnih orgija o kojima se pisalo, već njih dvoje uopšte nisu ni imali seksualne odnose. Nije ni svesna koliko je imala sreće što nije naletela na nekog manijaka. Razgovarali su, ona mu je pričala o bivšem dečku... Sve dok šokirani taksista narednog dana (u nedelju) nije video na internetu ko je Mina i saznao da je porodica i prijatelji traže i da su prijavili njen nestanak - kaže naš izvor blizak istrazi.

Mina Milenković

Unezveren mladić je Mini rekao da mu ne pada na pamet da ima probleme sa njenim dečkom ili bilo kim drugim, da se javi svojima i da odmah ide iz stana. Mina je potom sa lažnog Fejsbuk profila poslala drugarici poruku da je dobro. Pokupila je stvari i rekla taksisti da ide, ali da joj treba usluga - „da joj lupi par šamara“. Šokiran taksista joj je poručio: „Ma beži bre luda ženo, kupi stvari, idem napolje, neću da te vidim kad se vratim“.

Kada se vratio Mine u stanu zaista nije ni bilo, na stolu je zatekao ispijenu flašu votke... Međutim, bosu, raščupanu, dezorjentisanu i sa modricama na licu u susednoj ulici susrela je slučajna prolaznica koja je pozvala policiju i po Mininoj molbi njenog bivšeg. Ispričala je da je oteta, dva dana silovana i prebijana. Kako je policija malo pre toga locirala laptop sa kog se Mina javila prijateljici ubrzo su stigli i do taksiste. Međutim, Mina je objasnila da su je napala dva muškarca koje ne može da opiše koja su je držala u stanu u Zemunu i da taksista nema ništa s tim.

Ginekološki pregled, međutim, ubrzo je pokazao da nije silovana i da nije imala seksualne odnose. Njenu novu priču da je bila drogirana, te da se ni ne seća šta su joj sve radili pobile su toksikološke analize koje su pokazala da nije bila drogirana. Provere mobilnog telefona, takođe, potvrdile su da je manekenka sve vreme bila u stanu kod taksiste, a spremajući svoj scenario očigledno je sama sebi nanela povrede po licu da bi bila što uverljivija.

Htela da vrati bivšeg dečka
Milenkovićeva, koja je po svemu sudeći celom pričom pokušala da privuče pažnju bivšeg dečka i u tome otišla predaleko, od trenutka kada su je pronašli u Resniku, nalazi se u jednoj beogradskoj klinici. Po rečima njenih najbližih, ona je u teškom stanju, odbija da jede, zbog čega ubrzano gubi kilažu i priključena je na infuziju. Narednih dana policija bi u saradnji sa Tužilaštvom trebalo da odluči da li će protiv nje biti podneta prijava zbog lažnog prijavljivanja.

Poslednji komentari
  • Marko Vreme: 02.07.2013 11:54h

    Jao jao kako policija moze da locira i laptop i mobilni telefon samo kada hoce. Meni su ukrali oba u razmaku od nedelju dana i u policiji kazu ne moze da se locira...Kada bi svako radio svoj posao po drzavnim firmama bili bi uredjenija drzava za 90 procenata.

  • Neša Vreme: 02.07.2013 11:58h

    "Nije ni svesna koliko je imala sreće što nije naletela na nekog manijaka." A šta bi joj taj "manijak" uradio što ona već, vrlo dobro, ne zna?

  • VladimirR. Vreme: 02.07.2013 14:17h

    Gratis vožnja, spavanje, klopa, piće, .....!? Taksista normalan tip. Samo još pečat fali! Ma garant manekenka nije bila njegov tip.

  • Plavi Vreme: 02.07.2013 14:46h

    Zasto dajete prostor ovakvim propalitetima?Neka se vrati odakle je dosla!Dosta vise tih gluposti!

  • s.v.t. Vreme: 02.07.2013 16:40h

    Boze, na sta su sve spremne ovakve sponzorus ezarad popularnosti i novca!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP