Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

NEOBIČAN SLUČAJ PORODIČNOG NASILJA

Muž tuži bivšu ženu jer ga tera na seks!

Autor: M. Dudvarski | 08.05.2015 - 20:30:00h | Komentara: 0

Smeh je potrajao nekoliko minuta i orio se policijskom stanicom kada je 5. maja u stanicu ušao M. S. (51) iz jednog grada sa juga Srbije i rekao da želi da podnese krivičnu prijavu protiv bivše supruge R. M. jer ga ona svaki dan tera na sesksualan odnos!

„Imao sam šlog. Ranije sam podnosio kako-tako, ali sada ne mogu više, pa sam je tužio”, ispričao je M. S.

„Imao sam šlog. Ranije sam podnosio kako-tako, ali sada ne mogu više, pa sam je tužio”, ispričao je M. S.

Ipak, ubrzo se ispostavilo da to nije šala i da on zaista ima problem koji potvrđuje da nisu samo žene žrtve porodičnog nasilja.
Tužilaštvo je uvažilo prijavu koju je podneo nesrećni čovek i u narednom periodu bi trebalo da budu preduzete istražne radnje.


Tri godine robije

Ukoliko tužilaštvo bude odlučilo da tereti R. M. zbog porodičnog nasilja nad njenim bivšim suprugom M. S., ona bi mogla da bude osuđena na kaznu zatvora od tri meseca do tri godine.

- M. S. se pre izvesnog vremena razveo od R. M. jer se nisu slagali, a jedan od razloga je bio to što je njegova supruga bila seksualno veoma agresivna. Oni su ostali da žive pod istim krovom jer im finansijska situacija ne dozvoljava drugačije. U međuvremenu je M. S. doživeo moždani udar i fizički zaista nije više mogao da seksualno zadovoljava bivšu suprugu, koja nije prestala da ga svakodnevno uznemirava i traži od njega seks - kaže izvor “Alo!” blizak istrazi.

Naš sagovornik dodaje da je zbog svega toga M. S. slučaj prijavio policiji, a zatim podneo i krivičnu prijavu protiv bivše supruge zbog porodičnog nasilja.
- Nakon analize, tužilaštvo je odlučilo da počne sa radom na ovom predmetu jer smatra da ima dovoljno indicija za krivično delo. U narednom periodu bi trebalo da budu uzete izjave svih aktera, kao i eventualnih svedoka, pa će se videti na koji način će biti rešen ovaj svakako neobičan slučaj - naveo je on.
Redakcija “Alo!” je pozvala M. S., koji nam je potvrdio da je podneo krivičnu prijavu protiv bivše supruge.

- Imao sam šlog. Sve sam ranije podnosio kako-tako, ali sada ne mogu više. Zašto ona to radi, ne znam - ispričao je M. S.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP