Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

SUNOVRAT JAVNO KOMUNALNIH PREDUZEĆA

Na Banovom brdu iz slavina tekla crna i mutna tečnost!

Autor: | 17.10.2013 - 12:53:00h | Komentara: 3

I dok se stanovnici Novog Beograda od jutros smrzavaju, vlasnici stanova u ulicama Toše Jovanovića i Stevana Brakusa na Banovom brdu imaju centralno grejanje ali im iz slavina ističe neidentifikovana crna tečnost.

Pera Voda

Izgleda da je sunovrat Javnih komunalnih preduzeća u Beogradu na pomolu, dok se stanovnici na Novom Beogradu smrzavaju, vlasnicima stanova na Banovom brdu iz slavina i vodovodnih cevi ističe crna tečnost.

Pera Voda

- Preksinoć je nekih 40 minuta tekla ova crna i mutna tečnost a jutros nekih 10 minuta dok se nije razbistrila. Sa razlogom se pitamo da li je voda sa slavina bezbedna za piće i svakodnevnu upotrebu. Oni koji su pili vodu sa slavine to više ne rade, ali se brinemo da li je bistra voda koja sada ističe iz naših slavina hemijski i bakteriološki ispravna i kakve je sve moguće toksine ova mutna tečnost mogla da ostavi u našim cevima - kaže P. R. sa Banovog brda i dodaje da svi strahuju da li će se ova mutna i crna tečnost ponovo vratiti.

- Za piće smo nabili određene količine vode, ali strahujemo da vodu iz vodovoda uopšte koristimo za pranje sudova ili veša - kaže P.R.

Pera Voda

U JKP "Beogradski Vodovod i Kanalizacija rekli su nam da su njihove ekipe u utorak, 15.10.2013, bile angažovane na otklanjanju kvara u ulici Vodovodska 142.

- U pitanju je bilo pucanje vodovodne cevi promera 450 mm. Zbog prirode kvara, nakon puštanja vode u sistem, došlo je do podizanja taloga u cevima, zbog čega je voda na slavinama korisnika bila mutna. Nakon pritužbi stanara ovog dela Banovnog brda, ekipe Beogradskog vodovoda pristupile su ispiranju cevovoda, te je nakon obavljene intervencije izgled vode popravljen. Napominjemo, da kvalitet vode ni u jednom trenutku nije bio ugrožen niti štetan po zdravlje korisnika. Ukoliko korisnici još imaju problema sa mutnom vodom, pozivamo ih da to i prijave Kontakt centru Beogradskog vodovoda na telefon 3-606-606, a ekipe će izaći na teren da obave dodatna ispiranja i omoguće uredno vodosnabdevanje - rekli su nam u Službi za marketing i informisanje JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija"

Poslednji komentari
  • momazver Vreme: 17.10.2013 18:54h

    otkako je skinut Djilas,poceo je haos u svim sluzbama..niko nista ne potpisuje/nesme,bojkotuje,onemogucava/,ne izdaje naloge ra rad/ili JAKO ograniceno/..da se slucajno nekom ne bi zamerili,ili se nedaj boze njima izmakla fotelja, a ako jos dodamo i opste stezanje kaisa eto razloga zasto JKP slabije rade. Ovo ne znaci da sam za ili protiv neke politicke partije ili strukture. Znaci da sam ZA,ZA,ZA pod hitno stavljanje/izbor / gradonacelnika/,jer ce posle biti prekasno

  • ZR Vreme: 18.10.2013 07:53h

    Treba da vidite vodu u Zrenjaninu ! Voda je zabranjena za pice od 2004. a niko nista ne poduzima a koliko je zuta i koliko smrdi nije ni za ves dobra ... I cesto se desi da bude ovako crna jer su nam cevi uzasne.... Narod kupuje vec skoro 10 godina vodu a ko ne moze pije cesmovacu :( .

  • ella Vreme: 18.10.2013 08:04h

    Mene licno vise muci to sto je u utorak ili sredu, ne znam tacno kad, ali znam da je tog dana pocela ova kisa koja jos uvek pada, VAZDUH MIRISAO NA SUMPOR. Ne znam sta bi to moglo da znaci ali znam da nije dobro!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP