Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

SAHRANJENA STARLETA

Na ispraćaju Slađane Guduraš majka, dečko i prijatelji!

Autor: Blic | 20.12.2014 - 16:54:00h | Komentara: 0

Na gradskom groblju u Srpcu u subotu je sahranjena Slađana Guduraš (27) koja je u utorak pronađena mrtva u slupanom “golfu”, blizu Kuzmina u Srbiji.

Poslednji put viđena u sredu: Slađana Guduraš

Slađana Guduraš | Foto: Fejsbuk

Ispratilo ju je oko 200 ljudi, uz jecaje i suze njene majke Jelke Pantić, dečka Zorana Makivića, bivših radnih kolega iz srbačkog Doma zdravlja i bivših sugrađana. Od imena sa estrade primećen je samo pop pevač iz Beograda Đus.

-Težak je to košmar kroz kojeg danima prolazi Slađanina majka, inače spremačica u Domu zdravlja. Njih dve su imale samo jedna drugu i nikoga više – tiho su pričali mnogi koji su došli da se oproste od Slađane, prolazeći pored kovčega u kapeli na groblju.
Saša Jovičić, direktor Doma zdravlja kaže da je ovo za celi kolektiv veoma bolno. Od saznanja da je Slađana nestala, stalno su bili uz Jelku, brinuli o njoj, trudili se da ne bude sama.
- Svi smo se solidarisali u ovim teškim trenucima za Slađaninu majku Jelku i njihove prijatelje. Pokojna Slađa bila je zaposlena u našem kolektivu a Jelka i sada kod nas radi – kazao je Jovičić „EuroBlicu“.
On je pojasnio da su sindikalna organizacija i menadžment ove zdravstvene ustanove odlučili da snose troškove sahrane, što je i učinjeno.
- Deo je na sebe preuzeo Slađanin dečko Zoran Makivić iz Srpca sa svojom porodicom. Čuli smo priče o navodno spornoj sahrani zbog troškova ali to nije tačno. Istina je da Jelka nema novca i da sama to nebi mogla organizovati ali zato smo mi pritekli u pomoć – naveo je Jovičić.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP