Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

SRAMOTA

Na lažnim Fejsbuk profilima objavljena dezinformacija da je mala Tijana dobila novo srce!

Autor: Telegraf | 01.05.2013 - 15:18:00h | Komentara: 2

Na "fantomskim" facebook stranicama objavljena lažna vest da je Tijani već presađen organ i da je operacija uspešno završena. Roditelji mole da se ne širi neistina.

Tijana Ognjanović

Tijana Ognjanović | Foto: facebook

Na zvaničnoj Fejsbuk stranici za pomoć maloj Tijani Ognjanović pojavilo se obaveštenje u kojem njeni roditelji upozoravaju da su se na istoj društvenoj mreži pojavile lažne grupe za “pomoć” njihovoj ćerki koje pružaju dezinformacije o njenom zdravstvenom stanju.

- Poštovani prijatelji, svedoci smo da u poslednje vreme neki nama nepoznati ljudi, iz samo njima znanih razloga, putem Fejsbuka objavljuju dezinformacije vezane za Tijaninu trenutnu situaciju u kojoj se nalazi i na taj način direktno obmanjuju javnost. Tako je na nekim “fantomskim” stranicama objavljeno da je mala Tijana već dobila organ, da je operacija uspešno završena i slično – navodi se u upozorenju devojčice postavljeno na zvaničnu stranicu za pomoć “Pomozite da Tijana dobije novo srce”.

Oni dalje navode da im se mnogo građana javlja i pita da li su informacije sa drugih profila istinite, dodajući da je jedino tačno ono što objave na zvaničnoj stranici.
- Sve informacije koje su objavljene na drugim stranicama, a nisu preuzete sa zvanične stranice su dezinformacija. Hvala vam još jednom što ste uz nas. Zajedno do novog srca . Idemo dalje – zaključuje se u obaveštenju.
U beskrupuloznom vremenu, u kojem živimo, ovakav gest samo je još jedan pokazatelj potpunog posrnuća morala i bestidnosti na koju su pojedinci spremni zarad parčenceta pažnje medija i javnosti.
Poslednji komentari
  • Aca 1 Vreme: 01.05.2013 15:30h

    srbin

  • Aleksandar Kostadinovic Vreme: 01.05.2013 17:19h

    sramota

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP