Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

KADA BI IMALI PARA

Na šta bi Srbi trošili novac kada bi ga imali: I posle kažu da ne znamo da cenimo kvalitet

Autor: A.O. | 29.08.2014 - 11:20:00h | Komentara: 0

Kada bi prosečni srpski građanin imao neograničenu količinu novca na raspolaganju i ukoliko bi pri kupovini isključivo odlučivao na osnovu kvaliteta, vozio bi Mercedes, koristio Samsung mobilni telefon, slušao Rolingstonse, Rijanu ili Željka Joksimovića i gledao bi teniske mečeve u kojima igra Novak Đoković, rezultati su istraživanja koje je u julu ove godine provela švajcarska organizacija ICERTIAS (International Certification Asociation GmbH) sa sedištem u Cirihu.

Mercedes Benc  C klasa sport kupe 41.000 evra kupljen 2007.

Mercedes na prvom mestu kod Srba

Srpskim građanima u internet anketi zatraženo je da navedu naziv proizvođača porodičnih automobila koji nudi apsolutno najviši nivo kvaliteta na srpskom tržištu i najveći broj anketiranih odgovorio je – Mercedes.

Prvi put svirali na Glastonberiju

Najkvalitetniji muzički sastav po mišljenju većine Srba | Foto: AP

Na pitanje o apsolutno najkvalitetnijoj muzičkoj grupi u svetu, najveći broj srpskih ispitanika naveo je Rolingstonse, a u kategoriji najkvalitetnijeg muzičkog izvođača odnosno pevača/pevačice – na prvo mesto smestila se – Rijana.

Bezbrižna:  Rijana

Rijana

Teniser Novak Đoković pozicionirao se na prvo mesto kao najkvalitetniji svetski i domaći sportista prema mišljenju srpskih građana, dok je Real Madrid po mišljenju ispitanika u Srbiji, najkvalitetniji sportski klub na svetu.

Motiva na  pretek:  Novak  Đoković

Novak Đoković | Foto: Profimedia

Kao najkvalitetniju srpsku muzičku grupu, najveći broj srpskih ispitanika u QUDAL istraživanju navodi Riblju Čorbu, dok kao najkvalitetnijeg pevača ponajviše navode Željka Joksimovića.

Bez komentara:  Željko Joksimović

Željko Joksimović

U komercijalnim kategorijama QUDAL istraživanja, kao ponuđače apsolutno najvišeg nivoa kvaliteta, srpski građani navode Moju kravicu (kategorija: mleko); Neskafe (kategorija instant kafa); Nektar (kategorija voćnih sokova); Minakva (kategorija gaziranih voda); Nivea (kategorija krema za lice); Tošiba (prenosni računari); Adidas (sportska obuća); Komercijalna banka (banke); Dunav osiguranje (osiguravajuća kuća), Viza (kreditna kartica)…
U samom istraživanju učestvovalo je 1.200 građana Srbije starijih od 15 godina koji koriste internet. Anketa je obuhvatila celokupanu teritoriju Republike Srbije, navedeno je u istraživanju.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP