Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

UHAPŠEN

Na tapetu i fudbalske sudije

Autor: B. J. | 24.10.2012 - 08:02:00h | Komentara: 0

Bojan Radovanović, biznismen i predsednik FK Novi Pazar, koji je dobio status svedoka saradnika, kako „Alo!“ saznaje, krajem prošle nedelje bio je u policiji, gde je dopunio svoj iskaz o malverzacijama prilikom izgradnje stanova na Kosovu, ali i o nameštanju fudbalskih utakmica i potplaćivanju fudbalskih sudija.

Bojan Radovanović

Bojan Radovanović | Foto: Marko Metlaš

Radovanović, koji je već dao iskaz u Specijalnom tužilaštvu, ovog puta je policijskim inspektorima otkrio još detalja i pokušao da pomogne u prikupljanju dokaza za svoje tvrdnje.


- Saslušanje je trajalo nekoliko sati i Radovanović je proširio obim informacija koje je već izneo u Tužilaštvu na osnovu kojih je i dobio status saradnika. Istraga o malverzacijama na Kosovu je i ranije sprovođena, ali su njegova saznanja bila od velike koristi, dok su s druge strane o zloupotrebama u svetu fudbala na osnovu njegovih saznanja već počele istražne radnje.

S obzirom na to da je bio u Upravnom odboru Partizana, a potom i na čelu Novog Pazara, veruje se da je upoznat sa prilikama u fudbalu i izneo je pojedine tvrdnje o nameštanju mečeva u dilu sa sudijama koje, međutim, sada treba dokazati - kaže naš izvor iz vrha MUP-a.

Radovanović je sredinom decembra 2011. uhapšen zbog malverzacija u vezi sa tri kredita kod Unikredit banke teških pet miliona evra.
Kako je „Alo!“ pisao, u maju ove godine počeo je pregovore o statusu svedoka, nakon čega su njegovi predmeti objedinjeni i prešli su u Specijalno tužilaštvo.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP