Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

NJENE REČI IZVUČENE IZ KONTEKSTA?

Nada Macura: Dajem ostavku ako... (VIDEO)

Autor: Dnevno.rs | 15.01.2014 - 10:43:00h | Komentara: 6

Portparolka Hitne pomoći najavila je eventualnu ostavku zbog toga što su, kako sama kaže, „mediji izvrnuli njene reči” kada je komentarisala srpsku verziju serije „ER”.

Sinoć 80 intervencija Hitne - Nada Macura

Nada Macura | Foto: Goran Srdanov

– Rekla sam da u Urgentnom centru ima ljubavi i mržnje kao i svuda, ali nisam rekla da ima švalerisanja, to je izvučeno iz konteksta. Takođe je izvučeno iz konteksta to da ću sigurno dati ostavku. To ću učiniti jedino ako direktor Hitne pomoći to bude tražio od mene – rekla je za portal Dnevno Nada Macura nakon što su mediji preneli da je ona komentarisala srpsku verziju serije „ER".
Macura je još u septembru prošle godine za radio „S” izjavila da ima dovoljno materijala za ovu inspirativnu priču. Pre dva dana mediji su preneli taj razgovor, u kojem Macura kaže da u Urgentnom centru navodno ima švalerisanja.
Macura je rekla da je već razgovarala sa direktorom Hitne pomoći i da, po njenom mišljenju, on od nje neće tražiti da podnese ostavku.
– Mene ljudi ovde poznaju i znaju da tako nešto ja nikada ne bih rekla. Ja nisam nikoga povredila svojim rečima, i to je svima jasno – objasnila je Nada Macura.

Poslušajte ovaj razgovor Nade i Vesne u emisiji "Radija S", pa sami procenite šta je izvučeno iz konteksta:

Poslednji komentari
  • Laki Vreme: 15.01.2014 11:33h

    Nado,Nado penzionerko.Bolje je nista ne pricati nego pticati gluposti...Idi bre vise .

  • Миланко Vreme: 15.01.2014 12:16h

    Мацура, много си пружила језик, држ* се своје професије и не коменатариши оно зашто те ови граћани не плаћају! Директор не тражи, он наређује, а самим тим и смењује-тако да је евентуална оставка "ћорак"! Није први пут да паметујеш о нашем трошку!

  • Миланко Vreme: 15.01.2014 12:21h

    МOJ ГЛАС за девојкку са слике... да те замени!:))))))))))

  • Beogradjanka Vreme: 15.01.2014 14:43h

    Gospodjo Macura, Nemojte svoju "popilarnost" stecenu sticajem okolnosti zbog vase profesije korostiti da se "pepucavate " sa medijima i nedolicnim izjavama. U ozbiljnim ste godinama , kad abi zbog ozbiljnosti i vaznosti vase profesije trebalo d apovedete racuna kako se ponasate , pa i u zabavnim emisijama na televiziji. Price o "svalerisanju", donjem vesu, makar vas o tome pitao neko od saljivih gradjana, nisu dostojne vase profesije koja pre sbega treba d abude humana i oslobodjena svakog podsmeha , barem u javnosti. Vase ponasanje u privatnom zivotu je jedno, a ponasanje lekara u javnom zivotu, i to lekara iz sluzbe hitne medicinbske pomoci treba da uliva poverenje i postovanje. Vi ste jedna od prvih osoba koja je zasluzna ili ne za spasavnaje ljudskih zivota u ovom gradu. Imajte to na umu. ne dozvolite da budete meta podsmeha i tracarenja.

  • ivan aleksić Vreme: 15.01.2014 14:53h

    Macura šta ti tražiš po medijima ti si PR hitne službe i ništa više,Rekla si da ima švaleracije i sad kao nisi, Neko će da plače za tobom što ćeš da daš ostavku ? Razmisli malo uhvatila si se sa novinarima pa oni jedva čekaju neku neishitreno rečenu izjavu jel ti držiš sveću nekome da znaš da ima švaleracije?U kojoj firmi toga nema ali nesmeš to da pričaš jer nemožeš da dokažeš,POamet u glavu i ne polemiši ništa više ,,,

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP