Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

USPEŠNA AKCIJA

Nađa Novaković može da ide u Nemačku

Autor: 24sata.rs | 29.04.2014 - 09:32:00h | Komentara: 3

Neverovatan odziv obeležio je akciju Jovana Simića, 23-godišnjaka iz Beograda i organizatora aukcije za pomoći maloj Nađi Novaković, na kojoj su sportski dresovi kupljeni za oko 57.500 evra. Osim što je rešio da se odrekne svoje sjajne kolekcije, podigao je Srbiju na noge.

Nađa Novaković

Nađa Novaković

U holu beogradske Osnovne škole “Ivo Andrić” na Kanarevom brdu vladala je prava jagma za, ne samo fudbalskim dresovima, a za neke je izdvojeno i po nekoliko hiljada evra, prenosi list 24sata.
Na aukciju je u poslednji čas stigao i naš košarkaš Miroslav Raduljica, koji je doneo potpisan svoj dres NBA ligaša Milvoki Baksa, ali i potpisan dres Vladimira Radmanovića dok je igrao za Los Anđeles Lejkerse, te dresove odbojkašice Jovane Brakovičević i košarkaša Nemanje Bjelice iz Fenerbahčea, odnosno njegovog prezimenjaka Milka iz Efesa.

Danko Lazović

Danko Lazović na jučerašnjoj aukciji za Nađu Novaković

Pored NBA centra, na aukciji su između ostalih bili predsednik vaterpolo kluba Crvena zvezda Viktor Jelenić, bivši košarkaš Partizana Dušan Kecman, bivši golman crno-belih Ivica Kralj, nekadašnji trener fudbalera Partizana Vuk Rašović i bokser Muamer Hukić.

Najzanimljivi trenutak na aukciji bio je kada su igrač Partizana Danko Lazović i defanzivac Zvezde Nikola Mijailović licitirali oko dresa Miloša Ninkovića koji je kupljen za 3.000 evra.

- Želimo da pomognemo ljudima kojima je to jako potrebno. Uvek se odazivam ovakvim pozivima i to je ono što nas ujedinjuje. Nije mi stalo do novca, aukcija je organizovana da se prikupi što više sredstava za lečenje male Nađe, a ja sam želeo dres Saše Ilića - rekao je Lazović.

Poslednji komentari
  • Mario Vreme: 29.04.2014 15:07h

    Molim vas promenite naslov, presek stanja zakljucno sa jucerasnjim danom je 128.433 evra + ovih 57.500 sa jucerasnje aukcije nije 300.000 evra koliko je Nadji potrebno. Jedino sto jos uvek nije poznato koliko je novca prikupljeno putem SMS-a. Necemo sada da stanemo, NOVCA JOS UVEK NEMA DOVOLJNO !!!

  • Mario Vreme: 29.04.2014 15:08h

    Ljudi, aukcija je uspela, ali kompletan novac nije jos uvek skupljen. Ne smemo sad stati. Ko god zeli da uplati ili pomogne imate internet stranicu Pomozimo Nadji, FB i Tweeter profil. Nije tesko naci samo ukucajte na Guglu. Ljudi iz Srbije mogu uplatiti na 2 nacina: SMS na 5757 - u poruci je neophodno napisati NADJA. Broj vazi za sve operatere i naplacuje se 100 rsd sa PDVom uplatom na ziro racun Raiffeisen banke: 265-0200000054378-94 Za ljude iz inostranstva, jedini nacin je deviznim nalogom: IBAN : RS35265090000000000939 SWIFT code : RZBSRSBG Na zalost nije moguce slati SMS iz inostranstva. Ali nemojte da vas to spreci, prosetajte se do banke svaka donacija znaci mnogo!

  • mirko Vreme: 29.04.2014 16:14h

    Svaka Vam cast momci. Gde su ona g....da od politicara da se ugledaju na Vas. Samo razmisljaju o sebi, gde ce sta da namaknu, kao da ce da zive 3 zivota. Svesni da su se nasli tamo gde objektivno i ne pripadaju. Stavite im preko ove vesti Stanijinu ili Sorajinu sliku, neka ih privuce da bar procitaju sta rade normalni ljudi

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP