Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

MEŠTANI ŠOPIĆA I DALJE BEZ KROVOVA

Nagrabusila bih da mi nije zetova, od Tome nema vajde!

Autor: G. Đ. | 20.07.2014 - 12:05:00h | Komentara: 7

Dok političari ispred odabranih kuća, nalickanih preko veze, daju bajkovite izjave o „uspešnoj sanaciji štete“ koju je krajem juna u Šopiću izazvao tornado, meštani ovog sela tvrde da je stvarnost zapravo drugačija i da je crna da crnja ne može biti!

Meštani Šopića i dalje bez krovova

Meštani Šopića i dalje bez krovova

Dan posle ove neviđene prirodne katastrofe u Lazarevac se sjatila celokupna politička svita obećavajući brz oporavak porušenog sela. Međutim, dvadesetak dana posle ove vašarske parade meštani Šopića s puno gorčine tvrde da su potpuno izigrani.


Nikola Milosavljević (31), unuk 83-godišnje, gotovo nepokretne, starice Dragoslave, kojoj je snažan vetar oduvao pola krova, kaže da su najgore prošli oni najpošteniji.

- I dok s jedne strane pola sela još nije pokrilo svoje kuće i sa zebnjom očekuje kiše, na drugoj ima i onih koji su bez trunke stida novim crepom pokrivali svinjce. Neki su skidali stari da bi preko veze uzeli novi crep i građu! - priča ovaj nezaposleni mladić.

Nema vajde od sličnosti sa Tomom: Lenka Pavlović

Nema vajde od sličnosti sa Tomom: Lenka Pavlović


I baka Lenka Pavlović (79), koja je postala hit na internetu jer podseća na predsednika Nikolića, ostala je katkih rukava.

- Ma jok, od sličnosti s predsednikom nisam imala nikakve vajde. Da mi nije zetova nagrabusila bih skroz - iskrena je starica.

Leposavi Gajić

Leposavi Gajić

Njenoj komšinici Leposavi Gajić, tornado je odneo ceo krov, ali je komisija nije uvrstila na spisak onih kojima je pomoć neophodna, jer joj je kuća bila pokrivena lesonitom!?

- Rekli su mi: „Baba snađi se, mi delimo samo crep!“, kaže Leposava.

Pomoć kasni zbog komplikovane procedure
Potpredsednik opštine Lazarevac Bojan Stević ne sumnja da je podela pomoći obavljena valjano. Kako je rekao, problem je to što u Lazarevac još nisu pristigle dovoljne količine crepa i građe. Stević objašnjava da je do sada podeljeno svega 90.000 crepova, a da je vetar oduvao oko 1.300.000 komada. On je kazao da pomoć kasni i zbog veoma komplikovane procedure jer gradska budžetska komisija koči isplatu novca.

Tagovi:

Poslednji komentari
  • CIRINELA Vreme: 20.07.2014 13:23h

    Ko ce politicarima, novinarima i narodu udovoljiti. Opozicij dreci obavezno doneti Zakon i pravila, a ovi bi odma da se deli. Da su poceli bez plana da dele pomoc sad bi Borko Kromanjobac drecio da su pola donacija pokrali. Politika je jedan veliki cirkus u kome novinari igraju ulogu zacina i to najceseg - bibera.

  • kolubarac Vreme: 20.07.2014 14:16h

    vikali ste skinuli smo zute i doveli postene sad vam gradonacelnik beograda mali u..ro veliki a gde vam je sad preposteni toma vucic dacic sto ste trazili seljaci to ste i dobili nema odmora dok traje obnova a bice 2019 gotova od sopicana niko nece kupus da kupi zalivaju ga iz septickih jama pitajte lazarevcane o ovome nije đabe se bog obrusio na opstinu lazarevac gledali ste insajder stigla kazna

  • KIKI11 Vreme: 20.07.2014 16:04h

    BAKO KO JE VIDEO OD TME IKAKVE VAJDE,SAMI NJEGOVA PORODICA.

  • Dragoljub LJubisavljevic Vreme: 20.07.2014 20:32h

    Zvezda u dugu 80mil,a kupuje igrace e tu su pare.

  • BgBoy Vreme: 21.07.2014 01:23h

    Mala smo mi zemlja koliko imame velike prevarante političare moj narode!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP