Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

RADIO I VAN DUŽNOSTI

Nagrađen policajac u Novom Sadu!

Autor: N.N.Travica | 31.03.2015 - 13:46:00h | Komentara: 0

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević primio je u Gradskoj kući inspektora novosadske kriminalističke policije za suzbijanje narkomanije Slobodana Drmanca, koji je u nedelju 29. marta, iako nije bio na dužnosti, uhapsio razbojnika koji je neposredno pre toga naoružan nožem opljačkao prodavnicu.

POLICAJAc

Prijemu su prisustvovali načelnik PU Novi Sad Siniša Radaković i načelnik Odeljenja kriminalističke policije Saša Barjaktarović.

Vučević je tom prilikom rekao da mu je čast što može da ugosti čoveka koji je vršeći svoju dužnost i van radnog vremena, pokazao kako se čuva grad, imovina naših sugrađana i herojski stara o bezbednosti Novog Sada.

- Ono što je Slobodan uradio jeste primer šta Novi Sad očekuje od pripadnika Policijske uprave u Novom Sadu. U isto vreme to je i poziv njegovim kolegama da nastave još hrabrije i odlučnije da se bore za bezbedniji grad. Mi ćemo nastaviti da pružamo punu podršku pripadnicima PU Novom Sadu i Odeljenju kriminalističe policije, jer smatramo da su uradili značajne stvari u toku ove godine. Hrabri podvig Slobodana Drmanca je samo jedan primer iz svakodnevnog života koji nam pokazuje da postoje ljudi koji stavljaju svoj život na kocku da bi odbranili one koji su napadnuti – rekao je gradonačelnik i dodao da je pitanje bezbednosti građana od prvorazrednog značaja za sve, kao i to da ono nikako ne sme biti politizovano, jer je to iznad svih dnevno-političkih rasprava.

Inspektor novosadske kriminalističke policije za suzbijanje narkomanije Slobodan Drmanac zahvalio se gradonačelniku Vučeviću na prijemu i dobroj saradnji sa Policijskom upravom. On se posebno zahvalio sugrađanima koji su mu tog dana ukazali na izvršenje krivičnog dela, pomogli da dođe do izvršioca, i istakao spremnost da isto odreaguje u nekoj sličnoj situaciji.
Gradonačelnik Miloš Vučević čestitao je policajcu Slobodanu Drmancu na hrabrosti i uručio mu novčanu nagradu koju Grad Novi Sad, po Odluci iz 2013. godine, dodeljuje policajcima za izvanredne rezultate.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP