Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

SVAKA IM ČAST

Nagrađeni najbolji učenici u Prokuplju! (FOTO)

Autor: Ljubiša Mitić | 02.12.2014 - 18:45:00h | Komentara: 0

Fond za talente Opštine Prokuplje nagradio je učenike osnovnih i srednjih škola koji su na republičkim i međunarodnim takmičenjima osvojili prvo, drugo ili treće mesto u školskoj 2013/2014 godini.

Prokuplje

Foto: Alo!

Među nagrađenim učenicima Fonda za talente su Ana Nešić iz Osnovne muzičke škole „Kornelije Stanković“ za osvojenu prvu nagradu na Republičkom takmičenju učenika muzičkih i baletskih škola Srbije sa 25.000 dinara. Istim novčanim iznosom nagrađen je i Vojislav Milenković za osvojenu drugu nagradu na Republičkom takmičenju učenika muzičkih i baletskih škola Srbije i drugu nagradu na Republičkom takmičenju u Beogradu.
David Tomović je osvojio 20.000 dinara za osvojenu treću nagradu na Republičkom takmičenju učenika muzičkih i baletskih škola Srbije i treću nagradu na Republičkom takmičenju u Beogradu. Sa 20.000 dinara nagrađena je i Ana Vilimonović iz Osnovne škole „Ratko Pavlović Ćićko“ za drugo mesto na Književnoj olimpijadi.
Za treće mesto na Međunarodnom takmičenju „Kengur bez granica“ sa 15.000 dinara nagrađen je Jordan Dinić iz Osnovne škole „Milić Rakić Mirko“.
Dramski studio Gimnazije nagrađen je sa 20.000 dinara za osvojenu drugu nagradu na 18. Pozorišnim susretima gimnazija Srbije u Kragujevcu. Ženska ekipa malog fudbala Osnovne škole „9. oktobar“ za postignute rezultate na prvenstvu Srbije u malom fudbalu i osvojeno drugo mesto dobila je 20.000 dinara. Nagradu Fonda za talente od 20.000 dinara dobio xor prokupačke Gimnazije „Toplički heroji“ za osvojeno drugo mesto na takmičenju horova gimnazija srednjih stručnih škola i srednjih muzičkih škola Srbije.
- Uvek je dobro nagraditi vredne i talentovane đake i na ovaj način im bar malo olakšati staze uspeha kojim hodaju. Nadamo se da će tako nastaviti i u budućnosti i upisati željene fakultete, a mi ćemo biti tu da koliko god možemo pomognemo - rekao je predsednik Upravnog odbora Fonda za talente Opštine Prokuplje Nebojša Čolović.
Ukupna vrednost fonda za ovu godinu iznosi 165.000 dinara.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP