Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

ZA ČAST I HRABROST

Nagrađeni novosadski policajci

Autor: N.N.Travica | 15.08.2014 - 14:27:00h | Komentara: 0

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević uručio je nagradu od 40 000 dinara policajcu Borislavu Zoriću koji je u Novom Sadu spasao dete iz naručja oca koji je pretio da će skočiti sa terase stana na drugom spratu.

Gradonačelnik Novog sada uručuje nagradu

Gradonačelnik Novog Sada uručuje nagradu Borislavu Zoriću

Prvi čovek Novog Sada iskoristio je priliku da čestita i policijskom službeniku Miladinu Muženiću na dobro obavljenom poslu kada je vratio izgubljeni novac sugrađanki.
- Želim da se u ime Grada Novog Sada i svoje lično ime zahvalim Policijskoj upravi u Novom Sadu, jedinici za interventne slučajeve i policijskom službeniku Zoriću na akciji koja je oduševila celu naciju. Takođe, drago mi je i što mogu da uručim nagradu koju po Odluci iz 2013. godine Grad dodeljuje policajcima za izvanredne rezultate. Pohvalio bih i Muženića koji je svojim činom pokazao da u nama još ima morala da se izborimo sa negativnim pojavama u društvu. Ponosni smo na našu policiju i verujemo da imaju snage, znanja i moći da suzbiju kriminalitet i pruže sigurnost Novosađanima – naglasio je gradonačelnik Miloš Vučević.

Gradonačelnik Novog sada uručuje nagradu

 Borislav Zorić zahvalio se gradonačelniku Vučeviću na nagradi i rekao da mu je čast što nosi policijsku uniformu i što je u prilici da svakodnevno pomaže ljudima i staje u njihovu zaštitu.


Nakon uručenja nagrade gradonačelnik Miloš Vučević obišao je prostorije Interventne jedinice Policijske ispostave stalnog dežurstva i intervencija u Policijskoj upravi u Novom Sadu i upoznao se sa načinom njihovog rada.


Policajac Borislav Zorić spasao je osamnaestomesečnu bebu sa kojom je njen otac Rade R. (34), želeo da se baci sa drugog sprata višespratnice u naselju Podbara, gde je predhodno njegova supruga Danica R. (42) pokušala samoubistvo skokom sa terase. Inspektor Miladin Muženić pronašao je 184.000 dinara i vratio vlasnici Ankici Jovanov, koja je novac štedela dve godine. On je kovertu sa novcem našao u blizini svoje kuće u Petrovaradinu i vratio je vlasnici
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP